Mihai Gâdea, către protestatarii din Piaţa Universităţii: Ketamina şi urina prietenei vă împiedică în a înţelege lucrurile (VIDEO)

Mihai Gâdea, către protestatarii din Piaţa Universităţii: Ketamina şi urina prietenei vă împiedică în a înţelege lucrurile (VIDEO)

În 1990, Ion Iliescu spunea că în Piaţa Universităţii sunt tineri drogaţi. Iată că lucrurile se repetă, dar, de data aceasta, declaraţiile nu vine din partea unor politicieni, ci din partea unor jurnalişti. 

Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, a lansat, săptămâna trecută, o serie de jigniri şi ameninţări la adresa protestatarilor care ies de mai bine de o lună pe străzile Capitalei. În opinia colaboratorului Intact, manifestanţii nu ştiu unule lucruri „din cauza ketaminei” şi a „urinei prietenei”. 

În plus, susţine Gâdea, în momentul în care urezi moarte cuiva, „s-ar putea să nu ştii de unde te loveşte”. 

Iată câteva dintre afirmaţiile făcute de Mihai Gâdea în ediţia din 23 septembrie a emisiunii sale: 

„Vreau să le mulţumesc acelora care speră că va veni şi o zi în care în ţara noastră să nu se mai dorească atât de mult moarte – să moară ăla, să-i moară copilul, să-i moară nepoata, să mori tu, să moară mă-ta. Este dincolo de puterea mea de a accepta” 

„Au reuşit să aducă în Piaţa Universităţii, pe lângă cei oneşti, care probabil au fost şi sunt, cu toţi banii lui Soros, cu toate organizaţiile lui Soros, cu toate organizaţiile ICR-iste băsiste, au reuşit să aducă în piaţă… câţi au fost aseară? Zece mii? În seara asta nu mai era nimeni.”

„Vreau să le atrag atenţia că în momentul în care urăşti într-o asemenea manieră încât să urezi moarte cuiva şi îi pui lumânări la căpătâi s-ar putea să nu ştii de unde te loveşte. Sper din toată inima să nu se întâmple aşa ceva. Dar nu-i iritaţi pe oamenii mulţi, foarte mulţi care iubesc postul acesta de televiziune şi pe oamenii care lucrează aici. Pentru că voi nu ştiu dacă ştiţi, că mulţi dintre voi nu ştiţi din cauza ketaminei, multă ketamină vă împiedică în a înţelege lucrurile. Ketamina voastră, urina prietenei, a prietenului, vă împiedică.

„Dar şefii voştri – pentru că voi sunteţi nişte sclavi, sunteţi sclavii lui Băsescu şi ai regimului lui  – şefii voştri ştiu cât de mulţi oameni se uită aici pentru că din acest motiv v-au pus să înjuraţi Antena 3.”

Oamenii ăia s-ar putea să fie deranjaţi de mesajele voastre instigătoare şi de ura asta teribilă. Şi noi nu putem să fim responsabili dacă voi continuaţi cu lucrurile astea.” 

Mihai Gâdea, către protestatari: Ketamina vă împiedică în a înţelege lucrurile

Embed:

Invitat, luni, în emisiunea Talk B1 moderată de Mihai Duţă, jurnalistul Emilian Isăilă a declarat că, în opinia sa, condamnarea lui Dan Voiculescu la 5 ani cu executare ar putea duce la înmulţirea unor astfel de ieşiri violente din partea angajaţilor trustului pe care îl controlează. 

„Lăsând la o parte aceste cuvinte foarte dure folosite de Mihai Gâdea, mie mi se pare că Mihai Gâdea si ce are el în spate – postul Antena 3 şi tot sistemul condus de Dan Voiculescu – se plasează pe poziţie de forţă. De fapt acest mesaj ascunde o ameninţare voalată în acest moment, în care Mihai Gâdea pune în balanţă protestatarii din Piaţa Universităţii cu susţinătorii Antenei 3”, susţine Emilian Isăilă.  

„Având condamnarea lui Dan Voiculescu de săptămâna trecută, această ieşire a lui Mihai Gâdea – care nu e deloc calmă, ascunde o violenţă latentă în ea – vom avea în zilele care urmează atacuri din ce în ce mai violente la adresa manifestărilor din Piaţa Universităţii şi o încercare a Antenei 3 să cultive o chestie violentă acolo. Nu ştiu de ce, am senzaţia că, probabil, pentru Dan Voiculescu şi cei din jurul lui, nişte violenţe de stradă acuma ar da foarte bine”,
mai crede jurnalistul. 

Mihai Gadea, ketamina si condamnarea lui Dan Voiculescu

Embed: