Minune la o mănăstire din Cluj, cu puțin timp înainte de Paște! Chipul lui Iisus Hristos a apărut pe cupola bisericii (FOTO)

Minune la o mănăstire din Cluj, cu puțin timp înainte de Paște! Chipul lui Iisus Hristos a apărut pe cupola bisericii (FOTO)
foto: RTV

Fenomen inexplicabil la Mănăstirea Nicula din Cluj. Cu câteva săptămâni înainte de Paște, chipul lui Iisus Hristos a apărut pe cupola bisericii, chiar în locul în care urma să fie pictat. Minunea a fost văzută de mai multe persoane, însă nimeni nu poate să înțeleagă cum a fost posibil așa ceva.

La Mănăstirea Nicula este adăpostită și icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului pentru care mulți români străbat kilometri întregi pentru a o vedea și a se ruga, potrivit fluierul.ro.

Odată cu apariția acestui fenomen incredibil, se așteaptă prezența unui număr și mai mare de credincioși care vin să viziteze Mănăstirea Nicula.

Și muncitorii care lucrau la renovarea bisericii au observat chipul lui Iisus pe cupolă și au rămas fără cuvinte.

Martorii sunt de părere că ceea ce au văzut este un semn din partea lui Dumnezeu care îi ocrotește în fiecare moment.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii