Moarte învăluită în mister! Un bărbat a fost găsit carbonizat, după ce mașina în care se afla a fost cuprinsă de flăcări

Moarte învăluită în mister! Un bărbat a fost găsit carbonizat, după ce mașina în care se afla a fost cuprinsă de flăcări
Foto: voceatransilvaniei.ro

Un bărbat din satul Pârneşti, care aparţine de comuna Săvârşin, a anunțat că un autoturism arde. Bărbatul nu s-a putut apropia de vehicul pentru că se temea de o eventuală explozie, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, potrivit News.ro.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor din Săvârşin şi Birchiş şi au stins incendiul, găsind în autoturism un bărbat carbonizat. Pompierii au constatat că scaunul şoferului era lăsat pe spate, iar din primele cercetări rezultă că incendiul a pornit din interiorul autoturismului.

Identitatea bărbatului nu a putut fi stabilită până în acest moment, dar urmează să verifice cui îi aparține autoturismul.

Primarul comunei Săvârşin, Ioan Vodicean, a declarat că a vorbit cu localnici din sat, iar aceştia au spus că nu recunosc autoturismul. După stabilirea identităţii victimei, poliţiştii şi procurorii vor cerceta împrejurările în care a murit, respectiv dacă a fost vorba despre o sinucidere, un accident sau un act criminal.