Moarte suspectă: Șeful organizației de tineret a PDL Buhuși a murit după o injecție

Moarte suspectă: Șeful organizației de tineret a PDL Buhuși a murit după o injecție
Foto: B1 TV

La scurt timp după ce i s-au administrat două injecții, a primit o rețetă și apoi a plecat acasă șeful organizației de tineret PDL din Buhuși, Radu Mărginean, a murit.

Radu Mărginean se prezentase la camera de gardă a spitalului de urgență deoarece nu se simțea bine. Adus la spital de o prietenă, lui Mărginean i s-au făcut două injecții, o ecografie și un EKG, după care a fost informat că poate pleca spre locuința sa.

Cu toate că rudele șefului organizației de tineret chemaseră imediat echipa de salvare, tânărul de doar 29 de ani a murit.

Cauza morții rămâne încă un mister pentru familia îndoliată, întrucât niciun doctor nu își explică ce ar fi putut să se întâmple.

Potrivit medicilor, examinarea medicală a decurs bine și nimeni nu ar putea fi tras la răspundere, deoarece momentul în care Radu Mărginean a murit a fost atunci când acesta deja era acasă, și nu în incinta spitalului.

Deși managerul spitalului din Buhuși promisese că va face declarații referitoare la cazul tânărului, ulterior acesta nu a mai putut fi găsit.

Moarte suspectă în cazul lui Radu Mărginean

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)