Momentul în care un tramvai lovește mai multe mașini, într-o intersecție din București. De ce nu a oprit vatmanul (VIDEO)

Momentul în care un tramvai lovește mai multe mașini, într-o intersecție din București. De ce nu a oprit vatmanul (VIDEO)
Accident în București: Un tramvai lovește mai multe mașini. Captură Video: newsbucuresti / YouTube

Brigada Poliției Rutiere și Societatea de Transport București (STB) fac verificări după ce, duminică, un tramvai a lovit în plin mai multe mașini, într-o intersecție din București. Polițiștii cred că accidentul s-a produs din cauza vatmanului, care nu a fost atent. Nimeni nu a fost rănit.

Mașini lovite de tramvai, în București

Accidentul s-a produs duminică, 1 mai, pe linia 25, informează Pro TV. Tramvaiul a ajuns în zona Bulevardului Timișoara, aproape de intersecția cu Valea Oltului și, în loc să oprească, și-a continuat drumul în viteză și a lovit mai multe mașini.

Momentul a fost surprins de camera de bord instalată chiar în tramvai:

Polițiștii spun că accidentul s-a produs deoarece vatmanul nu a fost atent, mai ales că tramvaiul se apropia de o stație și ar fi trebuit să oprească.

Brigada Poliției Rutiere și STB fac cercetări.

Reacția STB în cazul accidentului

Reprezentanții STB au transmis, marți seară, că vatmanul e cercetat disciplinar și, până la finalizarea anchetei, nu va mai fi lăsat pe traseu, informează Libertatea.

Aceștia au mai susținut că tramvaiul respectiv a fost verificat, înainte de a ieşi în traseu, de către echipa de întreţinere a depoului și nu au fost identificate probleme, toate sistemele de frânare fiind în parametri normali.

STB a mai comunicat faptul că anual personalul de mişcare al Societăţii e supus unui control medical, care include şi testări psihologice.

Amintim că, luni, un incendiu la substația Nițu Vasile a dus la blocarea circulației tramvaielor liniilor 1 și 10 și a troleibuzelor linilor 73 și 76.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - S-a enervat Hulk. Actorul Mark Ruffalo, după decizia Curții Supreme din SUA privind avortul: „Separarea dintre stat și biserică a fost distrusă. Trebuie să luptăm” / Barack Obama îndeamnă la proteste
00:00 - Liderii UE avertizează: Europa ar putea rămâne fără gaze în sezonul rece
23:43 - Ciucă, într-o „situație extrem de nefericită” pentru că nu a lămurit acuzațiile de plagiat, iar judecătorul care l-a ”salvat” se pensionează. Emilian Isăilă: Din perspectivă etică și morală, lucrurile nu s-au rezolvat (VIDEO)
23:39 - Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: „A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă”
23:18 - Sebastian Dobrincu, pierderi mari în afaceri. Ce se întâmplă cu averea tânărului milionar
23:04 - Capră – eroină în Ucraina: a declanșat mai multe grenade și a rănit aproximativ 40 de soldați ruși
22:55 - Una dintre marile țepe de pe litoralul românesc. Metoda cunoscătorilor pentru a nu se lăsa păcăliți
22:52 - Cristian Popescu Piedone va primi o sumă imensă de bani de la Direcția Națională Anticorupție
22:38 - Diplomația rusă – reacții contradictorii la decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statut de candidat la aderarea la UE
22:26 - Aurescu, după ce R.Moldova a devenit candidat pentru aderarea la UE: „Se datorează în foarte bună măsură și eforturilor României, mai ales ale președintelui” / Cum a contribuit România la noul Concept Strategic al NATO (VIDEO)