Neamț: O combină agricolă a secționat picioarele unui bărbat pe un teren din localitatea Ştefan cel Mare

Neamț: O combină agricolă a secționat picioarele unui bărbat pe un teren din localitatea Ştefan cel Mare
Foto: Pixabay

O combină agricolă a secţionat picioarele unui bărbat, pe un teren agricol din localitatea Ştefan cel Mare, județul Neamț.

Accident groaznic pe un teren din județul Neamț

Combina agricolă a secţionat ambele picioare ale bărbatului de 54 ani. Pompierii şi paramedicii l-au găsit cu picioarele prinse în partea din faţă a utilajului. Acesta a fost transportat de urgență la spitalul din Piatra Neamț.

„Victima a fost extrasă în stare de conştienţă şi predată echipajului SMURD TIM pentru acordarea îngrijirilor medicale. După stabilizarea victimei, echipajul SMURD a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ. În urma evenimentului, persoanei i-au fost secţionate ambele membre inferioare”, a declarat locotenentul Irina Popa, purtătoarea de cuvânt a ISU Neamţ, citată de Agerpres.

Dosar penal pentru vătămare corporală

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Din cercetările preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Girov, efectua lucrări pe un teren agricol din localitatea Ştefan cel Mare şi-ar fi prins membrele inferioare în melcul combinei”, a precizat subcomisarul Ramona Ciofu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Neamţ.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.