Neamț: Starețul care îi îndemna pe enoriaşi să nu se vaccineze pentru că le vor apărea solzi pe corp are COVID-19 și e internat în spital

Neamț: Starețul care îi îndemna pe enoriaşi să nu se vaccineze pentru că le vor apărea solzi pe corp are COVID-19 și e internat în spital
Captură Video - Știri Neamt / Youtube

Un stareț din Neamț care, anul trecut, le spunea enoriașilor să nu se vaccineze anticoronavirus, căci le vor apărea solzi de pește pe corp și vor deveni zombi, e acum internat cu COVID la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Starețul care le spunea enoriașilor să nu se vaccineze, internat în spital cu COVID

Stareţul Zenovie Grigore de la Mănăstirea Nechit, judeţul Neamţ, are coronavirus și e acum internat în spital.

„Este internat la noi, dar nu la ATI, ci pe secţie. Prezintă un grad de insuficienţă respiratorie, dar starea lui este stabilă. Pacientul este conştient şi cooperant”, a declarat medicul Florin Roşu, managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, pentru News.ro.

Reprezentanții Mănăstirii Nechit au transmis și ei că: „Starea părintelui este stabilă şi spre revenire. În momentul de faţă rugăciunile tuturor contează mai mult decât orice. Nădăjduim în mila lui Dumnezeu că părintele se va reface complet”.

Ce spunea starețul Zenovie Grigore despre vaccinul anti-COVID-19

Anul trecut, stareţul Zenovie Grigore le-a spus enoriașilor, în timpul unei slujbe, că vaccinul anticoronavirus „va favoriza apariţia solzilor pe corpul uman”.

„Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați”, le-a spus preotul credincioșilor.

Acesta a mai afirmat că oamenii care se vor vaccina „se vor umple de solzi și cancere de sânge”.

Tot anul trecut, stareţul Mănăstirii Bixad din judeţul Satul Mare, arhimandrit Emanuil Rus, a murit în urma complicațiilor produse de infecția cu coronavirus. Și el era antivaccinist convins.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”
14:23 - Prima sentință pentru armata rusă a fost emisă: ce pedeapsă a primit Șișimarin pentru încălcarea legilor de război
14:04 - Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)
14:00 - Sharon Stone a dominat covorul roşu de la Cannes. Actriţa în vârstă de 64 de ani a stârnit admirația publicului
13:57 - Cei mai mulți refugiați ucraineni vor să părăsească Ungaria, spune AFP. Problema este că Viktor Orban e pro-rus, susține o femeie care a fugit de drama războiului declanșat de Moscova
13:35 - Circa 30 de instructori militari vor fi trimiși de Guvernul Noii Zeelande în Regatul Unit
13:34 - Polonia renunță la gazul rusesc, după 30 de ani de aprovizionare: „Am ştiut întotdeauna că Gazprom nu este un partener de încredere”