Neculai Onțanu, despre noaptea alegerilor din 2009: Pe Coldea, Maior și Kovesi îi știu de la televizor. Nu i-am văzut acasă la Gabriel Oprea (VIDEO)

Neculai Onțanu, despre noaptea alegerilor din 2009: Pe Coldea, Maior și Kovesi îi știu de la televizor. Nu i-am văzut acasă la Gabriel Oprea (VIDEO)

Fostul primar al sectorului 2 Neculai Onțanu a declarat mirecuri, la finalul audierilor din comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 că în noaptea scrutinului nu i-a văzut pe Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea și George Maior acasă la Gabriel Oprea. Mai mult, Onțanu susține că pe Coldea și Kovesi îi știe doar de la televizor.

”Eu am declarat că nu am văzut în locuința domnului Oprea pe domnul Coldea, Maior și pe doamna Kovesi în ziua respectivă, când se spune că au fost acolo. Eu nu i-am văzut”, a spus Onțanu.

Întrebat de ce a fost acasă la Gabriel Oprea în acea seară, Onțanu a răspuns: ”M-a invitat, era și ziua mea. Ne-am întâlnit la ora 19.30, mi-a zis ”La mulți ani!”, eu am zis ”Mulțumesc” și la revedere.

Neculai Onțanu, despre noaptea alegerilor din 2009: Pe Coldea, Maior și Kovesi îi știu de la televizor. Nu i-am văzut acasă la Gabriel Oprea

#DIRECT_ONE_l1zgxi#

Fostul edil a subliniat că îi știe pe Florian Coldea și pe George Maior de la televizor și că nu a stat niciodată la aceeași masă cu ei sau cu Laura Codruța Kovesi.

”Nici pe Moș Crăciun nu l-am văzut acolo”, a adăugat ironic Onțanu.

”N-am avut niciodată nicio presiune din partea niciunui serviciu, nici intern, nici extern.

Eu cred că aceasta comisie își are rolul său, ca împreună cu Parchetul General să facă lumina într-un moment al istoriei României, astfel încât dacă niște lucruri s-au întâmplat, să nu se mai întâmple”, a mai spus Neculai Onțanu.