Nepotul premierului moldovean, bătut crunt la Iași: Și prietena lui a fost lovită și a ajuns la spital

Nepotul premierului moldovean, bătut crunt la Iași: Și prietena lui a fost lovită și a ajuns la spital
Foto: 7est.ro

Vladimir Rusu, nepotul premierului republicii Moldova Vladimir Filat, a fost bătut cu bestialitate de mai mulţi tineri din Iaşi, într-o încăierare în care au fost implicate 20 de persoane. Şi prietena lui a fost lovită de agresori şi a ajuns la spital.

Vladimir Rusu şi prietena lui se aflau la o petrecere. Vladimir Rusu a fost ironizat de tinerii puşi pe scandal în momentul în care acesta interpreta o melodie într-un program karaoke. Unul dintre atacatori l-a lovit pe Vladimir pe la spate, acesta a căzut la pământ iar ceilalţi agresori au continuat să-l lovească.

Prietena lui a încercat să-l apere, dar s-a ales şi cu o lovitură, care a făcut-o să-şi piardă cunoştinţa. Agresorii au continuat cu violenţele în prezenţa poliţiştilor chemaţi la faţa locului. Şase echipaje de poliţie au intervenit pentru a calma spiritele.

Ultima oră
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)