Nicușor Dan a anunţat că a obţinut demisia unui personaj important, care se ocupa de Arena Naţională

Nicușor Dan a anunţat că a obţinut demisia unui personaj important, care se ocupa de Arena Naţională
Inaugurată în 6 septembrie 2011 la o partidă România-Franța (0-0), Arena Națională este cel mai mare stadion din România și a găzduit inclusiv evenimente continentale de anvergură, precum finala Europa League 2012 sau partide în cadrul EURO 2020. Sursă foto: Pixabay

Nicușor Dan a anunţat că directoarea adjunctă a Direcției Investiții a demisionat astăzi din funcție, în urma unui control efectuat la Arena Națională. Cel mai mare stadion al ţării este o continuă sursă de probleme. În urma unei deplasări a Corpului de Control al Primăriei Capitalei, directoarea adjunctă a Direcției Investiții a decis să demisioneze.

Primarul Capitalei a făcut publică demisia directoarei într-un anunţ pe Facebook: „În urma controlului Corpului de Control la Arena Națională, directoarea adjunctă a Direcției Investiții (care are în subordine Arena Națională) a demisionat. Va urma”.

Arena Naţională ar fi funcţionat nelegal

În iarna lui 2020, edilul prezenta un raport plin de nereguli. Stadionul ar fi funcționat o perioadă îndelungată încălcând mai multe restricții, spunea Primarul. Într-o conferință de presă susținută în finalul anului 2021, Nicușor Dan susținea că Arena Națională ar trebui folosită mai des pentru evenimente private din afara sportului și că pentru asta este nevoie de mai multe îmbunătățiri.

Există cereri, inclusiv pentru Arena Naţională, o să vedeţi multe evenimente foarte interesante care o să fie în 2022. Pur şi simplu noi trebuie să refacem cadrul, astfel încât toţi operatorii aceştia privaţi să vrea să vină în Bucureşti, să facă propriile evenimente.

Chiar şi în anul aceasta am avut în puţine locuri nişte privaţi care au montat nişte luminiţe. Asta e direcţia în care vreau să mergem„, a spus Nicuşor Dan.

Ultima oră
10:46 - Daniela Crudu, în lacrimi în emisiunea lui nea Marin. Comentariul prezentatorului a făcut-o să plângă în hohote, la Antena 1 (VIDEO)
10:43 - Fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește de nuntă la doar 18 ani. Adriana Simionescu: „Eu nu concep să divorțezi. Ți-ai ales persoana nepotrivită, rămâi nefericită până la adânci bătrâneți” (GALERIE FOTO)
10:39 - Gabriela Ruse, eliminată de la Australian Open de Veronika Kudermetova. Tot miercuri a părăsit turneul și Jaqueline Cristian
10:38 - Radu Țincu: Valul 5 durează mai mult în Europa pentru că Omicron se transmite mult mai repede. În România e posibil să ajungem chiar la o triplare a numărului de cazuri în perioada următoare (VIDEO)
10:18 - Adolescent înjunghiat la Timișoara. Băiatul se îndrepta spre școală și ar fi avut o altercație
10:12 - Tranzacţie de 70 de miliarde de dolari: Microsoft cumpără Activision Blizzard
10:04 - Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)
09:56 - Record de decese COVID-19 în Australia, unde spitalele resimt tot mai mult presiunea variantei Omicron
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)