Noi declarații tulburătoare ale victimelor lui Visarion Alexa: „M-a sunat pe videocall și era în duș”

Noi declarații tulburătoare ale victimelor lui Visarion Alexa: „M-a sunat pe videocall și era în duș
Foto: Inquam Photos / George Călin

Una dintre femeile care a fost abuzată sexual de părintele Visarion Alexa, cel care acum este anchetat pentru faptele sale, aflându-se sub control judiciar, face noi declarații halucinante despre mesajele primite și întâlnirile avute în trecut cu preotul.

Aceasta a declarat că a fost sunată pe videocall de Alexa, care se afla în duș, notează Antena 3.

Una dintre victimele lui Alexa, declarații șocante

În ultimul timp mai multe enoriașe au făcut plângere pe numele lui Visarion Alexa, cel care a avut un comportament neadecvat față de acestea atât în cadrul bisericii, cât și în afara lăcașului de cult.

Una dintre acestea a făcut noi mărturii tulburătoare, în care a povestit cum preotul, aflat în duș, a sunat-o prin apel video. În plus, acesta urmărea să afle cât mai multe detalii intime despre enoriașe, pe care își dorea cu orice preț să le atingă.

„El te citește că ești o femeie slabă, se dă la tine într-o nerușinare. Am discutat până a intrat în sufletul meu în sensul că m-a vrăjit. M-a plimbat cu mașina. M-a atins și s-a ajuns la altceva.

M-a invitat în chilia lui, se uita din cap în picioare la mine. M-a îmbrățișat înainte să plec, foarte tare. Și i-am zis: mă sufocați, la care el: vreau să simt pulsul! Tot îi spuneam că nu mă simt bine, că tot sufăr.

Și apoi m-a sărutat, m-a pipăit. M-a sunat pe videocall și era în duș și făcea ceea ce se numește păcat”, a declarat una dintre victime, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe