Noi descinderi în magazinele etnobotanice din București și Galați

Noi descinderi în magazinele etnobotanice din București și Galați
Foto: B1 TV

Ofițerii DIICOT au descins, luni dimineață, în magazine de vis din toate sectoarele din București și Galați, vizând destructurarea unei grupări infracționale formate din peste 20 de persoane, notează Mediafax.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a percheziționat 25 de locații și a reținut 12 persoane în acest caz. Membrii grupării de traficanți aduceau drogurile din China, Spania și Franța. Au fost ridicate mai multe kilograme de substanțe de tip „etnobotanic” și bunuri folosite la porționarea și ambalarea stupefiantelor.

Potrivit sursei precizate, în perioada iulie 2010 – martie 2011, prin intermediul unor societăți comerciale de comercializare a produselor etnobotanice, membrii grupării infracționale au introdus în România și au comercilizat droguri de risc și de mare risc.

Cu toate că societățile respective au fost sancționate și deși li s-a adus la cunoștiință că produsele comercializate au conținut psihotrop, infracțiunile tot au continuat.

Perchezțiile DIICOT au fost făcute împreună cu ofițieri de poliție din cadrul B.C.C.O. București.

Descinderi la magazinele de vise

Ultima oră
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)
10:02 - Tanczos Barna, o nouă măsură care îi vizează pe șoferi. În ce condiții ar putea fi confiscate mașinile parcate
09:49 - Alin Stoica: Deșeurile din Sectorul 1 sunt colectate / Dacă abandonăm gunoaiele pe stradă și apoi ne plângem că e murdar nu e o atitudine civică. Sper să vedem curând amenzi exemplare (VIDEO)
09:42 - Spărgătorii de semințe, puși de polițiști să măture cojile. Ce amenzi au primit
09:30 - Centrul Info Trafic, avertisment pentru șoferi: Traficul, restricționat pe A1 București – Pitești și pe A1 Deva – Nădlac
09:15 - Andrei Baciu: Am putea avea peste 1.500 de infectări cu coronavirus pe zi la vârful valului 4, care poate veni la sfârșitul lunii septembrie
09:09 - Detaliul care vă arată că sunteți afectați de caniculă. Specialiștii trag un semnal de alarmă: Se poate ajunge chiar și la deces
09:04 - Ce a făcut campionul european Robert Glință în finala de 100 m spate, de la Jocurile Olimpice
08:44 - Noile măsuri de relaxare propuse de CNSU de la 1 august. Vizate, evenimentele artistice și culturale, evenimentele private, mitingurile și competițiile sportive, funcționarea barurilor și a cluburilor