Numere norocoase pentru zodii

Numere norocoase pentru zodii

Chiar dacă îți dai seama sau nu, Universul este legat de numerologie. Matematicienii susțin faptul că numerele sunt limba universului. Numerele din viața ta pot defini cine ești și ce faci. Chiar dacă nu ai avut niciodată un număr norocos, cu siguranță ai auzit persoane care au unul sau mai multe numere norocoase. Numerele norocoase au impact asupra vieții și sunt calculate în funcție de caracterul numerologic al zodiei.

Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului posedă calități și abilități unice în diferite aspecte ale vieții lor. Dacă nu ai deja numere norocoase care rezonează cu tine, în acest articol vei vedea care sunt numerele norocoase ale fiecărei zodii.

Berbec

Persoanele născute sub acest semn sunt aventuroși. În general sunt independenți și curajoși. Berbecul este primul semn al zodiacului și pentru că își dorește întotdeauna să fie cel mai bun la fiecare sarcină pe care o întreprind, numărul principal norocos al acestora este unu. Când vine vorba de bani, berbecii au un talent nativ de a economisi și de a fi atenți întotdeauna să nu cheltuie bani pentru lucruri care nu sunt tocmai necesare.

 • Numerele norocoase pentru zodia Berbec: 1, 6, 18, 41, 77 și 83.

Taur

Se știe deja că taurii sunt romantici. Dragostea lor pentru stil și frumusețe este evidentă în modul lor de a trăi. Au o inimă caldă și sunt siguri pe ei, dar pot fi posesivi, egoiști și lacomi. Taurul este stăpânit de planeta Venus, iar indivizii născuți sub acest semn sunt calmi, decisivi și practice.

 • Numerele norocoase pentru zodia Taur: 5, 12, 35, 50, 57 și 82.

Gemeni

Gemenii, spontani și foarte inteligenți, tind să se îngrijoreze prea mult pentru anumite probleme și nu reușesc să-și gestioneze stresul. Uneori, gemenii care sunt puternic influențați de zodia lor au dificultăți în luarea deciziilor și uneori privesc superficial viața.

Gemeni, sunt cunoscuți pentru comunicare eficientă, motiv pentru care 5 este numărul lor norocos, deoarece reprezintă comunicarea. Fiind conduși de Mercur Gemeni iubesc socializarea și sunt cunoscuți pentru inteligența și abilitățile lor de comunicare.

 • Numerele norocoase pentru zodia Gemeni 3, 5, 8, 10, 12, 23.

Rac

Cea mai sentimentală zodie, racul are o personalitate iubitoare și grijulie. Sunt precauți în acțiunile lor și sunt foarte protectori față de cei dragi. Racul este condus de Lună și de aceea acești indivizi au o mare putere de imaginație. De asemenea, sunt bine cunoscuți pentru latura lor romantică și sensibilă. Banii nu sunt o problemă pentru zodia Rac, pentru că sunt cele mai norocoase zodii.

 • Numere norocoase pentru zodia Rac: 9,11,14,16,20,25

Leu

Generoși și deschiși, leilor le pasă de prieteni și familie. Fiind conduși de soare, acești oameni sunt adesea lideri, dar uneori aceste calități de conducere se manifestă în ego și încăpățânare. Nativilor din zodia Leu le plac banii și fac orice le stă în putință ca să nu ducă lipsă de nimic. Aceștia visează deseori la câștiguri mari.

 • Numere norocoase pentru zodia Leu: 6, 24, 39, 41, 59 și 83.

Fecioară

Oamenii născuți sub semnul Fecioarei sunt foarte analitici. Ei tind să se gândească excesiv la orice subiect și își bazează concluziile pe o analiză profundă.

Fecioara este prea critică atât faţă de propriile acțiuni, cât și față de cele ale celorlalți. Fecioarele sunt ghidate de planeta Mercur și sunt foarte atente în privința cheltuielilor și încearcă să economisească cât mai mult posibil.

 • Numerele norocoase pentru zodia Fecioară: 11, 16, 29, 79, 80 și 90.

Balanță

Cei din zodia Balanță sunt conduși de planeta Venus și acești oameni au abilități sociale deosebite și, de asemenea, știu să mențină armonia și echilibrul în viață. Natura lor romantică este cuplată cu seninătatea. Sunt echilibrate și știu să își păstreze calmul în orice moment. Sunt persoane cinstite și sincere faţă de ceilalți, așteptând același lucru în schimb.

 • Numere norocoase pentru zodia Balanță: 7, 20, 24, 55, 77 și 86.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane pasionate cu o personalitate puternică. Scorpionii sunt guvernați de planetele Marte și Pluton, ceea ce îi face secretoși, independenți și instinctivi. Pentru Scorpioni, banii reprezintă siguranță și control. Le place să economisească și se gândesc mult înainte de a investi în ceva.

 • Numere norocoase pentru zodia Scorpion: 4, 27, 29, 45, 53 și 89.

Săgetător

Oamenii născuți sub acest semn sunt inteligenți și optimiști. Fiind condus de planeta Jupiter, care este planeta norocului și prosperității, Săgetătorul este un individ curajos, curios și optimist.

Săgetătorii se numără printre nativii cei mai entuziaști și plini de viață, care nu-și fac griji pentru ziua de mâine. Dacă se întâmplă se câștige la loterie, cu siguranță prima dată se gândesc unde să meargă în vacanță. Curiozitatea, energia și libertatea Săgetătorului îl propulsează pe tot parcursul vieții, astfel încât nu îi plac restricțiile.

 • Numere norocoase pentru zodia Săgetător: 6, 12, 16, 23, 60 și 81.

Capricorn

Persoanele născute sub semnul Capricornului sunt prudente și practice. Natura lor ambițioasă nu le permite să renunțe vreodată. Saturn este planeta guvernatoare a Capricornilor. Capricornul este foarte responsabil și deține mult auto-control, dar este, de asemenea, cunoscut ca fiind neiertător dacă cineva îi greșește.

Dacă te numeri printre nativii zodiei Capricorn, poți câștiga foarte ușor și la fel de ușor poți să și cheltuiești banii. Totuși, nu ești o persoană foarte cheltuitoare. În general, îți place să îți încerci norocul la diverse loterii sau jocuri cazino. Dacă te afli sub semnul Capricornului, îți poți încerca norocul folosind numerele norocoase. Însă, dacă nu ești obișnuit cu jocurile de noroc, cel mai bine este să te informezi mai întâi despre regulile de joc pe site-uri specializate precum casino.com.ro.

 • Numere norocoase pentru zodia Capricorn: 3, 12, 14, 22, 26, 46

Vărsător

Oamenii născuți sub semnul Vărsătorului au un inteligență remarcabilă și un simț dezvoltat al umorului. Vărsătorii, sunt și persoane iubitoare, răbdătoare și iertătoare. Vărsătorul are tendința de a se gândi mai mult la probleme decât să își expună sentimentele atunci când dă piept cu ele.

 • Numere norocoase pentru zodia Vărsător: 11, 17, 40, 46, 61 și 76.

Pești

Oamenii născuți sub semnul Peștilor sunt sensibili si simpatici. Sunt amabili și de ajutor. Fiind stăpânit de planeta Neptun, Peștii născuți pot fi cu adevărat idealiști, atenți, plini de spirit și sensibili. Peștii sunt foarte prietenoși, dar acest lucru ar putea constitui o problemă dacă devin prea încrezători și sunt neîndreptățiți de cineva de care s-au apropiat.

 • Numere norocoase pentru zodia Pești: 8, 10, 27, 34, 56 si 69.

Astrologia se bazează pe convingerea că poziția planetelor și a stelelor poate determina evenimentele vieții noastre. Oricât de greu ar părea de crezut, zodia poate arăta multe despre tine și destinul tău, chiar și numerele tale norocoase. Norocul nu e doar ceva cu care te-ai născut, ci si ceva pe care îl creezi. Deși aceste numere pot proveni dintr-o mulțime de surse diferite, astrologia poate dezvălui care ar putea fi adevăratele numere care ghidează o anumită zodie.

Ultima oră
08:22 - A patra zi de grevă a Societății de Transport București. O parte dintre tramvaie și troleibuze au reluat activitatea
23:45 - Șeful marinei germane a demisionat după ce a declarat că Peninsula Crimeea „este dusă” și că „probabil” Vladimir Putin merită respect
23:19 - SUA nu organizează la ora actuală evacuarea cetățenilor americani din Ucraina, spune Washingtonul: „Sunt disponibile zboruri comerciale pentru a sprijini plecările”
22:52 - VIDEO. Imagini simbolice pe Palatul Victoria la 160 de ani de la primul Guvern al României. Nicolae Ciucă: Guvernul trebuie să rămână punct de sprijin pentru cetățeni și pentru celelalte instituții ale statului
22:36 - Kievul acuză Germania că „îl încurajează” pe Vladimir Putin să atace Ucraina. Dmytro Kuleba, nemulțumit de refuzul Berlinului de a livra ajutor militar
22:08 - Edi Iordănescu recunoaște că „sunt șanse foarte mari” să devină noul selecționer la naționalei. Mihai Stoichiță (FRF): În principiu s-au pus la punct toate treburile
21:49 - Titus Corlățean: România a devenit deranjantă pentru Rusia când a aderat la Alianța Nord-Atlantică. Nu mai suntem parteneri NATO, ci suntem NATO și beneficiem de clauzele de securitate colectivă (VIDEO)
21:21 - Prefectul Alexandra Văcaru susține că „va recurge la toate remediile legale în vederea asigurării climatului de securitate” în București
21:06 - Misiune NATO de supraveghere aeriană în Bulgaria, în contextul tensiunilor cu Federația Rusă
20:43 - Stelian Bujduveanu: Greva ilegală de la STB a blocat o capitală, iar a negocia cu sindicatul este ca și cum ai negocia cu teroriștii care iau ostatici. Vom continua reformele din STB cu salariații de bună credință