O bunică de 76 de ani, mireasa anului. Tanti Sofica s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 30 de ani: „Nimeni nu voia să ne cunune” (VIDEO)

O bunică de 76 de ani, mireasa anului. Tanti Sofica s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 30 de ani: „Nimeni nu voia să ne cunune” (VIDEO)
Foto: captură YouTube / BZI

O femeie în vârstă de 76 de ani din localitatea Șipote, județul Iași, s-a căsătorit cu un bărbat de 48 de ani. Evenimentul a avut loc zilele trecute, iar cei doi n-au ținut cont de gura satului, transmite bzi.ro.

Tanti Sofica (76 de ani) s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 30 de ani

Cea mai mare provocare, spun ei, a fost să își găsească nași. În cele din urmă, la sfatul preotului din sat, cuplul a reușit să își găsească părinții spirituali și să se căsătorească.

Ei au mărturisit că s-au cunoscut mai bine abia după ce fostul soț al femeii s-a stins din viață. Miluță a dat târcoale neîncetat și i-a făcut chiar și curat prin curte Soficăi.

Toată comuna Șipote știe despre povestea celor doi însurăței. La început, lumea a fost destul de reticentă când a auzit că Sofica și Miluță se iubesc, având în vedere diferența de vârstă dintre ei. Sătenii au vorbit luni întregi despre asta, însă totul s-a schimbat duminica trecută, când cei doi și-au unit destinele.

„Noi suntem împreună de când a murit soțul meu… Cam după jumătate de an, cam așa. Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu știe. După nu a mai fost cine știe ce tam-tam… ne-au lăsat în pace. Preotul tot mi-a spus că ar trebui să mă cunun, că trăim în păcat. Am vrut să mergem, dar nu am găsit nași. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat și duminică ne-am cununat”, a spus Sofica Onică.

După nuntă, cei doi au mers acasă și au dat o petrecere „între neamuri”.

„Mie mi-e cam rușine. Ce să zic acum? Am făcut-o, am făcut-o. Ne-am cunoscut și am rămas împreună. Eu am venit recent în țară, am fost la muncă în străinătate. Ea mă aștepta mereu… Acum ne-am cununat. Eu am vrut să fiu mire, că nu am fost niciodată, și s-a îmbrăcat și ea în rochie de mireasă. După cununie am mers la nași, am stat la masă, cu serveală, cu muzică… a fost frumos”, a spus Miluță.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană