O femeie de 70 de ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni, în Azuga, de o mașină care intrase pe contrasens

O femeie de 70 de ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni, în Azuga, de o mașină care intrase pe contrasens
Foto simbol: Pixabay

O femeie în vârstă de 70 de ani a murit, miercuri dimineață, după ce a fost lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni din localitatea Azuga, județul Prahova. Mașina intrase pe contrasens și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, a precizat Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Prahova: O femeie de 70 de ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni, în Azuga, de o mașină care intrase pe contrasens

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 135, în localitatea Azuga, județul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care un autoturism a lovit o femeie de aprox. 70 ani pe trecerea de pietoni, după care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule. În urma impactului, pietonul a decedat. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Brașov-Ploiești, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, valorile de trafic fiind în creștere”, au precizat autoritățile, miercuri, în jurul orei 8.

Urmăriți B1TV.ro și pe