O femeie a fost găsită într-o baltă de sânge într-o toaletă a aeroportului Otopeni

O femeie a fost găsită într-o baltă de sânge într-o toaletă a aeroportului Otopeni
Sursa Foto: Freepik

Incident pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. O tânără a fost găsită plină de sânge într-o toaletă din terminalul Plecări. Alarma a fost dată de o femeie care a găsit-o pe tânără într-o baltă de sânge.

Anchetatorii cred că tânăra ar fi vrut să se sinucidă. Se pare că ea și-ar fi provocat singură rănile, prin tăieturi provocate la nivelul mâinilor, potrivit antena3.ro. Salvatorii au fost nevoiţi să spargă uşa toaletei pentru a-i acorda primele îngrijiri. Grav rănită, a fost preluată de medici şi transportată de urgenţă la spital.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:18 - Președinta Comisiei Europene a lăudat la Chișinău „progresele enorme” făcute de Republica Moldova pentru aderarea la UE
21:13 - La ce concurs nu ar mai participa Vica Blochina, chiar dacă ar primi cei mai mulți bani: „Este un proiect din care nu am învățat nimic”
21:13 - Franța ar fi trebuit să asculte Europa de Est în privința Rusiei, spune Macron
20:57 - Anunțul Guvernului după ce sindicaliștii din Educație au respins ultima ofertă: ”Vom adopta ordonanța de urgență mâine, îndeplinind astfel cerințele înaintate în mandatele de negociere prezentate public”
20:53 - Aglomerație în vămi și aeroporturi. Românii pleacă în străinătate pentru minivacanța de Rusalii
20:47 - Nicușor Dan: Am triplat veniturile aduse la buget din exploatarea Arenei Naționale. Până la finalul anului, suma va crește considerabil
20:40 - Medicii de familie sunt tot mai căutați / Ministerul Sănătății cere facultăților de medicină să suplimenteze locurile de rezidențiat
20:27 - Eugen Tomac: Republica Moldova găzduiește joi o reuniune politică europeană de proporții istorice. Se va scrie o pagină de istorie importantă pentru poporul român
20:22 - Profesorii nu sunt de acord cu eșalonarea pe trei ani și cu 1000 de lei de la 1 iunie. Simion Hăncescu: „Vor o creștere de 2000 de lei net lunar, nu 1000 brut” (VIDEO)
20:12 - Sindicatele din învățământ au respins oferta Guvernului, confirmă Marius Nistor: „În momentul de față, greva continuă” (VIDEO)