O femeie suspectată de proxenetism în dosarul lui Sile Cămătaru s-a sinucis

O femeie suspectată de proxenetism în dosarul lui Sile Cămătaru s-a sinucis
Foto: adevarul.ro

O femeie suspectată de proxenetism în noul dosar penal al liderului interlop Sile Cămătaru s-a sinucis, în noaptea de miercuri spre joi, când s-a aruncat de la fereastra apartamentului său situat la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 4, au declarat surse din Poliție pentru Mediafax.
Potrivit surselor citate, Lucia Estera Schwartz era cercetată sub control judiciar în dosarul de proxentism în care Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost arestat preventiv la sfârşitul săptămânii trecute.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi ulterior eliberată, după ce magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au respins propunerea procurorilor de arestare preventivă.

După punerea femeii în libertate, procurorii au contestat hotărârea la Tribunalul Bucureşti, termenul fiind stabilit pentru joi.

Lucia Estera Schwartz şi-a sunat avocatul în cursul zilei de miercuri, iar din discuţia cu acesta nu a reieşit că ar fi fost în depresie.

Cu toate acestea, în noaptea de miercuri spre joi, ea s-a aruncat de la etaj, în timp ce se afla în casă împreună cu mama ei.

Vasile Balint şi alţi trei suspecţi au fost arestaţi preventiv, în 8 noiembrie, de Judecătoria Sectorului 1, pentru proxenetism. În cazul altor 19 persoane reţinute, instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu sau controlul judiciar.