O nouă zi, un nou preț: După reducerea TVA, prețul unei franzele oscilează între 61 și 79 de bani (FOTO)

O nouă zi, un nou preț: După reducerea TVA, prețul unei franzele oscilează între 61 și 79 de bani (FOTO)

Jurnalistul Cătălin Striblea a publicat pe blogul său bonurile primite de o femeie timp de 2 săptămâni, care indică o fluctuație a prețului pâinii în perioada în care s-a introdus reducerea TVA-ului, după 1 iunie.

Astfel, înainte de adoptarea reducerii prețul unei franzele este de 79 de bani. După reducere TVA, aceeași franzelă costă 61 de bani. După două săptămâni, prețul revine la cel inițial, de 79 de bani.

“Nu am date certe, dar am o puternică bănuială că la 1 iunie, oamenii de la magazin au redus prețurile la toate produsele pe care le-au prins. Doar că TVA la pâine e redusă din septembrie 2013. Cineva hotărât de la Mega Image le-a făcut  cadou cumpărătorilor o dublă reducere  vreme de măcar 10 zile. Apoi, oamenii s-au prins și au revenit la prețul inițial. Sper ca reducerea să fi fost valabilă în toată rețeaua. Pentru că, doar așa, poți să-ți ”lași imaginația la joacă.”, comentează jurnalistul.


Foto: striblea.ro

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:09 - Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară
07:57 - Imagini de groază din Iran: Un polițist, lovit violent cu picioarele de mai mulți protestatari (video)
07:38 - Momentul în care militarii din Azerbaidjan împușcă fără milă un grup de soldați armeni, luați prizonieri (video)
07:18 - Volodimir Zelenski anunţă eliberarea a două localităţi din regiunea Herson
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)