O refugiată din România a încercat să se sinucidă: Tânăra de 18 ani a fost transportată la Spitalul Floreasca (VIDEO)

O refugiată din România a încercat să se sinucidă: Tânăra de 18 ani a fost transportată la Spitalul Floreasca (VIDEO)

O refugiată de 18 ani, aflată în România, a încercat miercuri să se sinucidă, informează B1 TV.

Tânăra a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca.

Alis Grasu, manager al ambulanței București, a precizat că miercuri, la ora 10.17, ambulanța a primit o solicitare prin intermediul unui apel de la 112.

Fata în vârstă de 18 ani a fost diagnosticată cu ingestie voluntară de medicamente.

Aceasta locuia într-un centru de refugiați în cartierul Colentina.

„Fata este acum echilibrată”, a spus Alis Grasu.

O refugiată din România a încercat să se sinucidă

Ultima oră
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante