O româncă a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogați oameni sub 30 de ani din Europa

O româncă a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogați oameni sub 30 de ani din Europa

O româmcă a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogați oameni sub 30 de ani din Europa. Este vorba despre Ruxandra Pui, co-fondatoarea Digitail, un start-up care ajută proprietarii de animale de companie și medicii veterinari să gestioneze și să îți monitorizeze mai ușor programările, scrie alephnews.

Afacerea care a propulast-o în topul Forbes

Doar în ianuarie 2023, Digitail a atras o finanțare de 11 milioane de dolari. Digitail oferă și un „card de sănătate” care le permite proprietarilor să folosească un fel de pașaport medical digital pentru animalele lor.

Cardul are istoric medical și le permite stăpânilor să discute direct în chat cu doctorii și să facă rezervări la clinicile din aplicație. Afacerea Ruxandrei pare să reflecte perfect creativitatea care descrie business-ur Ce face Digitail? Pe scurt, ajută cabinetele veterinare și proprietarii de animale în același mod în care Booking.com, de exemplu, ajută hotelurile și turiștii. Digitail este un sistem online, bazat pe tehnologie cloud, prin care veterinarii care îl folosesc reușesc să aducă la cabinete mai mulți pacienți.

Platforma le oferă medicilor veterinari un sistem de management compatibil cu orice fel de dispozitiv, care îi ajută să-și gestioneze mai ușor relația cu proprietarii de animale, îmbunătățind retenția.

De-a lungul timpului, Digitail a câștigat o serie de premii în competiții de startup-uri, iar în 2019 a fost nominalizat de StartupCafe.ro pentru concursul Central European Startup Awards (CESA). Atunci, Digitail a ajuns în finala românească a CESA la categoriile Startup-ul anului și Cel mai bun startup de tehnologie în sănătate.

Digitail lucrează cu peste 750 de clinici din întreaga lume, care deservesc aproximativ 1,4 milioane de animale de companie. ile generației Z în 2023.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)