Obsesia ceasurilor scumpe în România. Despre cadourile primite de Coldea și cum apărea în public fostul prim-adjunct al SRI (FOTO)

Obsesia ceasurilor scumpe în România. Despre cadourile primite de Coldea și cum apărea în public fostul prim-adjunct al SRI (FOTO)

Ceasurile scumpe au fost mereu o meteahnă a românilor, aproape toate personajele importante de la vârful statului alegând să se afișeze cu ceasurile scumpe la mâna, într-un fel pentru a arăta statutul social.

În continua sa serie de dezvăluiri despre Florian Coldea și practicile de la vârful SRI, colonelul în rezervă Daniel Dragomir a vorbit și despre ceasurile scumpe cu care se afișa fostul prim-adjunct al SRI și despre ce cadouri primea acesta.

"În momentul în care primul–adjunct -Coldea apărea la mână cu un ceas extrem de scump, mă gândesc că nu-l cumpărase din China. Există indicii serioase că mai multe persoane au oferit cadouri substanțiale prim-adjunctului Coldea și în acest caz ar fi trebuit să funcționeze mecanismele interne, dar n-au funcționat. Și mai știu că orice persoană publică este sub controlul ANI. Iar până acum ANI nu ne-a furnizat nici măcar un caz de lucru susceptibil de corupție ori lucrurile sunt fără de pată față de restul societății, ori că nu s-a investigat nimic în servicii", a afirmat Daniel Dragomir, pentru România Liberă, întrebat despre averea lui Coldea și cine verifică averile celor din SRI.

Foto: Una din puține imagini în care se poate vedea un ceas la mâna lui Coldea

Tot despre cadouri și ceasuri scumpe s-a vorbit și într-un dosar DNA ce îl viza pe Marian Vanghelie. Fostul primar al Sectorului 5 i-ar fi dat lui Mircea Geoană cadou 3 ceasuri scumpe, din bani care ar fi provenit din infracțiuni. (Detalii AICI)

De altfel, la rândul său Marian Vanghelie s-a prezentat la o emisiune difuzată de B1TV cu un ceas. Fostul edil s-a lăudat că acesta valorează 15.000 de euro. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe