Olt: Descinderi la locuințele lui Bercea Mondial și ale fraților lui

Olt: Descinderi la locuințele lui Bercea Mondial și ale fraților lui
Foto: ziare.com

Peste 200 de poliţişti şi jandarmi din judeţul Olt au descins, joi, în peste 13 locaţii din Drăgăneşti-Olt şi Slatina, aparţinând lui Bercea Mondial şi fraţilor lui, dar şi unor alte persoane, afiliate interlopului, pe numele cărora sunt trecute mai multe imobile, anunţă Mediafax. Cercetările se fac într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

„Sunt cercetaţi şi fraţii lui Sandu Anghel pentru evaziune de 15 miliarde de lei vechi. Se caută arme, documente fictive şi bani. Cercetările se fac pentru evaziune fiscală, spălare de bani”, a declarat procurorul Eugen Iacobescu, citat de sursă.

Bercea Mondial a fost arestat de Tribunalul Olt, pe 20 februarie, acuzat de tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel.

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit până pe 16 aprilie mandatul de arestare pe numele lui Sandu Anghel, care a formulat recurs, respins apoi de judecătorii Curţii de Apel Craiova.

Bercea Mondial a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar membrii familiei au fost cercetaţi de Poliţia Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale. În prezent, Bercea mai este cercetat în şase dosare penale.

Descinderi la domiciliul lui Bercea

Ultima oră
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța