Olt: Tânăr acuzat că a șantajat un adolescent, prins în flagrant. Suma uriașă pe care a primit-o

Olt: Tânăr acuzat că a șantajat un adolescent, prins în flagrant. Suma uriașă pe care a primit-o
Foto: Poliția Română / Facebook

Un tânăr din județul Olt e acuzat de șantaj după ce a amenințat de mai multe ori cu violența un adolescent, pentru a-i da mai multe sume de bani. Într-un final, el a fost prins în flagrat. Acum e arestat la domiciliu.

Adolescent șantajat de un tânăr. Ce sumă i-a dat

Adolescentul, care are 15 ani, a sesizat poliția că, în perioada 22 noiembrie 2021 – 4 ianuarie, un tânăr de 22 de ani din Vădăstriţa l-a amenințat cu violenţa pentru a-i da mai multe sume de bani.

„De asemenea, minorul a sesizat faptul că tânărul l-ar fi ameninţat că îl va da în vileag părinţilor săi pentru că ar fi sustras bani de la domiciliu şi, totodată, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă dacă nu îi va da suma de 6.600 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt, într-un comunicat citat de Agerpres.

În total, băiatul i-a dat tânărului 18.500 de lire sterline, bani pe care i-ar fi luat de acasă fără să ştie părinţii.

Tânărul acuzat de șantaj, prins în flagrant

Pe 8 ianuarie, cel acuzat a fost prins în flagrant.

„La data de 8 ianuarie a.c., sub directa coordonare a prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, a fost organizat un flagrant delict, asupra tânărului fiind găsită suma de 1.100 de lire sterline, bani primiţi de la persoana vătămată. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt”, se mai arată în comunicat.

Tânărul e acum acuzat de șantaj și se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile.