Pană de curent suspectă la CNA, în ziua condamnării lui Dan Voiculescu: Antena 3 scapă de monitorizare pentru că s-au pierdut înregistrările

Pană de curent suspectă la CNA, în ziua condamnării lui Dan Voiculescu: Antena 3 scapă de monitorizare pentru că s-au pierdut înregistrările

Membra CNA Narcisa Iorga dezvăluie detalii uimitoare cu privire la monitorizarea postului Antena 3, în urma condamnării lui Dan Voiculescu.

Astfel, pe blogul său cutiapandorei.net, Iorga spune că vineri, puțin după ora 17:00, a fost o pană de curent la CNA, fix pe zona sălii de monitorizare și la finalul programului de lucru. Avantaj Antena 3, susține membra CNA, care explică faptul că dacă înregistrările emisiunilor lipsesc la Consiliu, trebuie cerute casetele martor de la post, care la rândul său poate refuza predarea acestora, lucru care se poate sancționa doar cu o somație.

„În ultimele luni, pana de curent a devenit un obicei în CNA, o modalitate ciudată de a ieși din situații delicate. Pare incredibil. O autoritate de prestanța CNA să se preteze la asemenea jocuri mărunte… Pe asta mizează și Laura Georgescu. Totuși, e adevărat. De data aceasta avem și un document oficial. Am mai trăit experiența asta cu pana de curent, la începutul lunii iunie, când a fost afectată doar sala de ședințe a Consiliului, cu puțin timp înainte să analizăm mai multe emisiuni ale Antenei 3. Suntem la jumătatea lunii august. Acele emisiuni n-au mai fost analizate”, scrie Narcisa Iorga.

Un funcționar public al CNA, care a rămas peste program, a constatat că nu funcționează serverul.  Este vorba despre șeful departamentului IT, Bogdan Roman, continuă Narcisa Iorga. Potrivit acesteia, el a așteptat până la ora 18:30, apoi a plecat acasă, nefiind sunat nici până a doua zi.

„I se pare suspectă întâmplarea din ziua precedentă și pleacă la sediu. Sala serverelor. Verifică aparatura. Nu s-a înregistrat nimic, de pe niciun post, deci nici de pe Antena 3, începând cu după-amiaza zilei de vineri, în noaptea de vineri spre sâmbătă și până sâmbătă în jurul orei 10.30, când el le-a repus în funcțiune. Așadar, emisiunile fluviu ale Antenei 3, de atacuri directe la adresa unei hotărâri definitve și irevocabile a instanței nu au fost înregistrate de CNA. Laura Georgescu a mințit în comunicatul oficial pe care l-a emis astăzi. Afirmă că CNA a monitorizat Antena 3. Funcționarul public, prin intervenția sa, a salvat măcar înregistrările din zilele de sâmbătă și duminică”, mai scrie Narcisa Iorga.

Pentru că și-a făcut datoria, angajatul a fost chemat luni la raport de către Laura Georgescu. Aceasta l-a interogat cu privire la motivele pentru care a venit sâmbătă la serviciu, în ziua sa liberă, să verifice dacă echipamentele funcționează.

„Eu mă aștept chiar să fie sancționat, târât prin comisia de disciplină reproșându-i-se, eventual, că nu mai sunt înregistrările postului B1 TV, nu ale tuturor celorlalte, inclusiv ale Antenei 3”, a continuat membra CNA.

Narcisa Iorga, despre pana de curent de la CNA

Urmăriți B1TV.ro și pe