Pasionat de remi? Joacă online pe platforma VIP Remi și beneficiezi de numeroase opțiuni

Pasionat de remi? Joacă online pe platforma VIP Remi și beneficiezi de numeroase opțiuni

Îți amintești cu drag de weekend-urile din copilărie în care jucai remi împreună cu părinții, frații sau prietenii? Nimic nu se compară cu un joc Remi ca la carte, nu-i așa? Dacă te gândești cu nostalgie la acele vremuri și ți-ai dori să mai ai cu cine să joci remi, atunci avem o veste bună pentru tine: poți juca remi online.

Acest joc de societate care a fascinat generații întregi este acum disponibil online. Dacă nu știai încă ai posibilitatea de a juca remi etalat online, iar asta nu este tot. Dacă intri pe platforma VIP Remi beneficiezi de numeroase opțiuni de joc la care nu te-ai fi gândit.

Acest joc de masă care a atins inimile atâtor oameni, este disponibil online, însă nu ca un simplu joc pe care îl joci singur sau cu un calculator. Pe VIP Remi ai posibilitatea de a juca remi etalat live, împreună cu alți jucători. Iar asta deoarece datorită avansării tehnologiei, jocurile online au depășit cu mult jocurile clasice pe calculator, devenind mult mai performante, dar și mai interactive.

Jocurile online nu mai sunt doar un loc în care persoanele intră pentru a se juca timp de cinci minute ca apoi să părăsească platforma. Acestea au devenit un loc perfect pentru distracție, dar și un loc în care ai posibilitatea de a întâlni noi oameni, de a discuta cu aceștia și a lega prietenii de durată, precum și un loc în care poți participa la competiții.

VIP Remi este una dintre platformele de joc care pune mare accent pe socializare. Aici, jocul nu este un simplu joc online. Este mai mult decât atât. Este vorba despre relaționarea cu alte persoane care au aceleași interese, este despre legarea de prietenii de durată care pornesc de la o simplă pasiune comună, în online, dar care pot dura o viață întreagă.

VIP Remi online, o platformă gratuită de joc, cu bonusuri zilnice

VIP Remi 45 este o platformă gratuită unde te poți loga la orice oră din zi sau din noapte pentru a juca Remy etalat alături de alte persoane care îți împărtășesc pasiunea. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont de jucător (nu îți ia mai mult de două minute) și să pășești în lumea jocului de remi.

Pentru început, dacă nu știi regulile jocului Remi 45 online, îți recomandăm să începi cu modul “Instruire”.

Apoi, după ce te-ai familiarizat cu regulile jocului poți începe cu “jocul live”. Aici poți câștiga bonusuri zilnice, veți putea acumula jetoane și experiență, pe care le vei putea folosi apoi pentru a activa anumite funcții ale platformei sau pentru a participa la turnee cu premii mari.

Una dintre caracteristicile mai puțin obișnuite pentru platformele de jocuri online este că pe VIP Remi ai posibilitatea de a le oferi jucătorilor cadouri în timpul jocului. De asemenea, poți face donații pentru prieteni în timpul jocului.

Obține statut VIP

Jucând tot mai mult poți obține statutul VIP care îți pune la dispoziție noi caracteristici ale platformei. Odată ce primești acest statut vei putea debloca întreaga funcționalitate a platformei, împreuna cu funcții sociale suplimentare și noi capabilități de joc.

Tot cu statutul VIP, vei putea primi cu 15% mai multe jetoane dacă dorești să le achiziționezi și vei putea trimite cereri de prietenie altor jucători. De asemenea, vei avea posibilitatea de a discuta cu aceștia în mod privat și nu în fereastra de chat comună, din timpul jocului. În acest fel, persoanele străine nu vor putea vedea ceea ce discutați.

Un alt beneficiu al statutului VIP este ca vei putea vedea fotografiile altor jucători și nu vei mai fi deranjat de reclame.

Prin urmare, nu mai aștepta! Fă-ți chiar acum un cont pe VIP Remi și redescoperă plăcerea de a juca remi etalat alături de alte persoane care îți împărtășesc pasiunea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: “Ce sunt pedepsele karmice? Când și cum se aplică acestea (VIDEO)
23:33 - Directorul unei companii energetice publice germane participă ca observator la referendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia
22:55 - Planul lui Putin după anexarea teritoriilor din Ucraina: Kremlinul ar urma să introducă legea marțială și să interzică bărbaților să părăsească țara
22:21 - Marian Daragiu, vicepreședinte al Partidei Romilor și subsecretar de stat la Ministerul Educației: „Cazul Caracal a scos la iveală în primul rând o serie de disfuncționalități la nivel de instituții” (VIDEO)
21:43 - Xi Jinping, subiect de căutare pe rețelele sociale, în urma zvonurilor privind arestarea sa și o lovitură de stat în China (VIDEO)
21:26 - Continuă protestele în Rusia: Peste 700 de manifestanţi împotriva mobilizării lui Putin în războiul rus din Ucraina, arestaţi în 32 de oraşe
20:55 - Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene ocupate
20:22 - Momente de panică pentru fratele lui Edi Iordănescu. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale în CS Dinamo – FCSB 2
19:57 - Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni
19:17 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)