Pentru că nu a returnat 1900 lei găsiți într-un bancomat, un cuplu din Covasna a fost dat în urmărire generală

Pentru că nu a returnat 1900 lei găsiți într-un bancomat, un cuplu din Covasna a fost dat în urmărire generală
Italianca care a introdus metoda "Devil's Pizza" de a jefui bancomate în România, este membra grupării mafiote 'Ndrangheta / Foto: Pixabay

Polițiștii din Covasna au dat în urmărire un cuplu și solicită cetățenilor identificarea acestora. Nu este vorba de un caz de mare corupție: cei doi au găsit 1.900 lei uitați într-un bancomat și au plecat cu suma fără a o returna băncii sau organelor abilitate.

Conform unui comunicat de joi al Poliției Județene Covasna, în data de 15 noiembrie, o femeie folosit bancomatul unei bănci de la complexul comercial Şugaş din Sfântu Gheorghe, de unde a vrut să retragă 1.900 de lei; la finalizarea tranzacției, însă, femeia a luat din bancomat doar cardul, uitând să ridice și banii.

La scurt timp, un alt utilizator, o femeie, cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani, însoțită de un bărbat a ridicat suma uitată anterior fără a preda banii funcționarilor băncii sau poliției, așa cum este normal.

Semnalmentele celor doi

Oamenii legii transmit semnalmentele celor doi: femeia are părul tuns scurt şi era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz, pantaloni de culoare roşie, având pantofi de culoare închisă iar bărbatul care o însoţea purta pe cap o pălărie de culoare închisă și era îmbrăcat cu o geacă de culoare roşie, pantaloni de culoare albastră, având pantofi de culoare închisă cu dungi albe.

Poliţiştii fac apel la populaţie să ajute la identificarea celor doi: ”Rugăm cetăţenii care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanelor bănuite să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să contacteze Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigaţii Criminale tel: 0267 307 400 interior 20257”

Urmăriți B1TV.ro și pe