Percheziţii la clanul lui Sile Pietroi: 13 persoane bănuite de furturi din locuințe, arestate preventiv

Percheziţii la clanul lui Sile Pietroi: 13 persoane bănuite de furturi din locuințe, arestate preventiv

În urma perchezițiilor de joi la mai mulţi membri ai clanului lui Sile Pietroi, Instanţa a decis arestarea preventivă a celor 13 persoane reţinute în urma operațiunilor desfăşurate de poliţiştii Capitalei. Aceștia sunt acuzaţi de furt din locuinţe.

Membri ai clanului lui Sile Pietroi, arestați preventiv

Poliţiştii Serviciilor de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au efectuat, miercuri, 14 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup organizat şi furt calificat, cu un prejudiciu de peste 20.000 de euro.

Cu această ocazie, poliţiştii Capitalei au indisponibilizat două autoturisme şi au ridicat peste 14.000 de euro, 12.500 de lei, telefoane mobile, precum şi instrumente folosite de persoanele bănuite de mai multe infracţiuni de furt din locuinţă.

Percheziţiile au avut loc la mai mulţi membri ai clanului lui Sile Pietroi. Cauzele penale se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Percheziții în București la o grupare suspectată de furturi din locuinţe

”Poliţişti ai Serviciilor de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţiile Sectoarelor 2 şi 6, pun în aplicare 14 mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup organizat şi furt calificat”, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Paisprezece persoane sunt bănuite că ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de furt din locuinţă.

Prejudiciul cauzat este de peste 20.000 de euro.