„Personalul clubului a intrat cu tricouri ude la gură și a scos oamenii din club. Bamboo este în top 10 în lume”. Cătălin Botezatu FACE LUMINĂ în acest caz. Care a fost MOTIVUL producerii deflagrației

„Personalul clubului a intrat cu tricouri ude la gură și a scos oamenii din club. Bamboo este în top 10 în lume”. Cătălin Botezatu FACE LUMINĂ în acest caz. Care a fost MOTIVUL producerii deflagrației

Incendiul care a avut loc sâmbătă dimineață în clubul Bamboo a îngrozit întreaga țară.

Din fericire nicio persoană nu și-a pierdut viața, însă oamenii sunt revoltați cum a putut ca istoria să se repete după ce s-a întâmplat în clubul Colectiv, în 2015.

Unul dintre proprietarii clubului Bamboo, Cătălin Botezatu a făcut primele declarații cu privire la cele întâmplate sâmbătă dimineață, acesta fiind de părere că informațiile care s-au spus până acum sunt puțin eronate.

“Clubul Bamboo a fost felicitat în urmă cu câteva luni pentru că este clubul și locația cu cele mai multe și cele mai largi uși de evacuare. Tocmai de aceea, se poate verifica, evacuarea s-a făcut în 7 minute de către personalul clubului, care, atenție, este trainuit în fiecare lună începând de la fetele de la contabilitate, PR, până la ultimul bodyguard, asta în urma incendiului care a fost cu un an în urmă. De atunci am început să facem aceste traininguri.

ISU ne-a impus tuturor cluburilor niște restricții. Pe noi ne-au costat peste 100.000 de euro materiale. A început un fel de reconstrucție la ceea ce aveam la momentul acela pentru a nu pune în pericol viața oamenilor.

Când au venit pompierii, după 15-20 de minute, nu mai aveau ce să evacueze și oricum nu ar mai fi avut cum, nici cu măști, nici fără măști. Personalul clubului, bodyguarzii, managerii au intrat cu tricouri ude la gură și au scos oamenii din club.

De blocarea căilor de evacuare nici nu se pune problema. Erau semnalizate, cred că aveam sute de semnalizări verzi cu ieșiri de urgență. Aveam sute de extinctoare”, a declarat Cătălin Botezatu la un post de televiziune, potrivit DCNews.

În ceea ce privește cauza porducerii incendiului, acesta infirmă tot ceea ce s-a vehiculat până în acest moment, spunând că focul pornit din stânga barului, unde este intrarea într-un alt club.

El a vorbit și despre cei despre care s-a spus că s-au aruncat de la etaj sau într-un lac din apropiere, infirmând că așa ceva ar fi fost posibil.

“De la care etaj s-au aruncat? Clubul Bamboo nu are etaj. S-au aruncat în lac- Nu este lac acolo. E o mlaștină de 10 cm, acoperită de 10 cm de zăpadă. S-au aruncat în piscină- piscina este goală. O domnișoară spune că se fuma. Oamenii de la security merg la cei care își aprind țigări în club sau sunt atenționați cu lasere să le stingă. Există zone în care se fumează și lumea merge la fumat.

Nu are nicio legătură cu bucătăria, cu o narghilea care a luat foc, că ar fi plecat din mijlocul clubului, însemnând zona de VIP și zona scenei, în niciun caz. Focul a pornit- ca să fie clar, că sunt atâtea speculații, privesc la televizor și mă minunez- din stânga barului, unde este intrarea într-un alt club, într-un ballroom. Din păcate, au ars 3.000 de metri pătrați, a ars totul. În acea zonă nu intra nimeni. Nu au fost depozitate în acea zonă băuturi, cum s-a mai spus. E un hol frumos. Doar cineva care știe poate intra”, mai scrie sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe