Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul dintre Steaua şi Dinamo

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul dintre Steaua şi Dinamo
Foto: craiovamaxima.gsp.ro

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul dintre echipele Steaua şi Dinamo Bucureşti, care va avea loc, luni seară, la ora 20:30. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc ridicat, la această competiţie sportivă fiind desemnat şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, a declarat Purtător de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Florin Hulea.

„Aceste măsuri sunt luate din cauza rivalităţii cunoscute între cele două cluburi, din cauza istoriei din competiţiile dintre Steaua şi Dinamo, şi din cauza faptului că este un derby al României, iar suporterii sunt înfocaţi”, a adăugat Florin Hulea.

Cei 500 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine în jurul baze sportive, dar şi pe traseele posibilie ale suporterilor către stadion, în staţiile de metrou şi de tramvai.

În plus suporterii dinamovişti se vor deplasa organizat, sub protecţia efectivelor Jandarmeriei Capitalei către stadionul Ghencea, urmând ca după ora 18:00 să se facă accesul în stadion.

500 de jandarmi detaşaţi la meciul Steaua – Dinamo