Petre Tobă, reacție în cazul polițistului Marian Godină: Sprijin, împotriva abuzurilor superiorilor, oricare poliţist care îşi face datoria corect

Petre Tobă, reacție în cazul polițistului Marian Godină: Sprijin, împotriva abuzurilor superiorilor, oricare poliţist care îşi face datoria corect
Foto: economica.net

Petre Tobă, ministrul de Interne a precizat referitor la situația polițistului Godină că nu a citit postările acestuia de pe Facebook, dar că a fost mișcat de sprijinul pe care îl are din partea oamenilor.

„Mărturisesc că nu i-am citit postările de pe Facebook, însă, am rămas mişcat de reacţiile pe care oamenii le-au avut vizavi de el, în cursul zilei de marţi”, a spus ministrul de Interne, informează Mediafax.

Ministrul a mai declarat că oferă sprijinul oricărui polițist „care îşi face datoria corect”, în cazul în care superiorii fac abuzuri.

„Sprijin, împotriva abuzurilor superiorilor, oricare poliţist care îşi face datoria corect”, a precizat ministrul Tobă.

Acesta  a mai spus că față de cele precizate de polițistul Marian Godină, este în curs o anchetă preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Unitatea a anunțat că a fost sesizată de către Direcţia Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române despre verificările făcute la IJP Braşov, în legătură cu Marian Godină, din care au rezultat „unele elemente privind posibila săvârşire a unor infracţiuni în legătură cu serviciul de către şefii profesionali ai poliţistului, constând în presupuse intervenţii, în afara cadrului legal, în sensul favorizării unei persoane ce a fost sancţionată contravenţional la data de 08.02.2016”, mai scrie sursa citată.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe