Poliția din Iași este în alertă! Oamenii legii caută o femeie care se plimbă cu o găleată albastră în mână / Ce a făcut aceasta (FOTO)

Poliția din Iași este în alertă! Oamenii legii caută o femeie care se plimbă cu o găleată albastră în mână / Ce a făcut aceasta (FOTO)
Foto: Atenție Poliția Iași facebook

Poliția din Iași este în alertă în aceste momente, fiind pe urmele unei femei care se plimbă prin oraș, conform imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, cu o găleată albastră în mână, notează ziare.com.

Până în acest moment, identitatea acesteia nu este cunoscută, dar ar putea fi cheia rezolvării unei anchete din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

Poliția din Iași, pe urmele unei hoațe

Potrivit unor surse judiciare, femeia în cauză ar fi atacat pe stradă o altă femeie căreia i-ar fi simuls de la gât lănțișorul, pe care l-a ascuns ulterior chiar în coșul de gunoi pe care îl ținea în mână.

Mai multe fotografii cu individa au apărut pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii legii cer sprijinul locuitorilor din Iași pentru a o identifica pe aceasta.

”Poliţiştii ieşeni caută o femeie a cărei identificare va ajuta la instrumentarea unei cauze penale investigată la nivelul Poliţiei Municipiului Iaşi – Biroul de Investigații Criminale.

În cazul în care deţineţi informaţii care pot conduce la identificarea persoanei în cauză, vă rugăm să contactaţi dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi la numărul de telefon 0232.302.604 sau să ne transmiteţi informaţiile la adresa de e-mail [email protected]”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe