Preotul Achim Băcilă, după ce a ajuns în spital cu COVID: „Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice”

Preotul Achim Băcilă, după ce a ajuns în spital cu COVID: „Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice”
Foto: Turnul Sfatului

Preotul sibian Achim Băcilă le-a transmis enoriașilor un mesaj de pe un pat din Spitalul de Pneumoftiziologie, acolo unde e internat cu COVID-19. Acesta a susținut că din antivaccinist a ajuns un promotor fervent al vaccinului. El i-a îndemnat pe oameni să se vaccineze anticoronavirus și a dat-o exemplu pe soția sa.

Preotul Achim Băcilă: „Dragii mei, vaccinați-vă!”

„Asociez secția COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toți întră pe picioare, apoi are loc trierea: unii în RAI, adică acasă, în bucuria celor dragi, alții în Iad, în întuneric… ducându-i , alții…

Dintr-un antivaccinist, acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului, la fel ca sfințitul starețul Efrem Vatopedinul… Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice, care iau nepregătite sute de suflete…

Dragii mei, vaccinați-vă, ca să nu ajungeți aici. Soția mea, Maria, vaccinată, n-are Covid, iată un exemplu concludent”, a transmis părintele Achim Băcilă, potrivit turnulsfatului.ro.

Mesajul său a fost postat pe Facebook de Zosim Dorin Oancea, fost profesor de istoria și filosofia religiilor la Facultatea de Teologie a ULBS.

Ultima oră
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident
16:07 - Persoanele care intră în România de Sărbători, obligate să completeze Formularul de Localizare a Pasagerului