Prima ieșire în public a nepoatei președintelui. Elena Băsescu: „Mă simt cu adevărat împlinită”

Prima ieșire în public a nepoatei președintelui. Elena Băsescu: „Mă simt cu adevărat împlinită”
Foto: B1 TV

Elena Băsescu și micuța Sofia Anais au fost externate, miercuri, de la Spitalul Universitar București.

Fiica președintelui Băsescu a declarat, cu ocazia primei apariții publice a fetiței sale, că se simte „cu adevărat împlinită”.

Elena Băsescu a născut o fetiță de 2,71 de kilograme, prin cezariană, duminică, la ora 3.30, prin cezariană.

Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care s-a împlinit un an de zile de la căsătoria Elenei Băsescu și a lui Bogdan Ionescu.

Elena Băsescu a anunțat, marți, pe Facebook, că numele fetiţei sale este Sofia Anais Ionescu-Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu declara, duminică, la ieşirea din Spitalul Universitar, că este bucuros că a primit „nobilul titlu de bunic”.

Prima ieșire în public a nepoatei președintelui, Sofia Anais

Embed:

 

Ultima oră
09:49 - Valeriu Gheorghiță, mesaj pentru medicii nevaccinați anti-COVID: „Sprijinul statului, pentru testarea gratuită, nu poate să fie la nesfârșit”
09:19 - Românii cumpără apartamente și case la mare. Cât costă locuințele de lux din Mamaia Nord (VIDEO)
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme”