Primăria București: 210 utilaje de deszăpezire intervin în Capitală

Primăria București: 210 utilaje de deszăpezire intervin în Capitală

Operatorii de salubrizare din Capitală intervin în acest moment cu 210 utilaje de deszăpezire, atât pe strazile principale, cât şi pe cele secundare, prin aplicarea de tratamente cu material antiderapant, dar și prin pluguire, informează Primăria Municipiului Bucureşti, potrivit Mediafax.

Totodată, operatorii au aplicat tratamente cu material antiderapant pentru combaterea poleiului în zona pantelor, rampelor şi a podurilor, atât pe parcursul nopţii, cât şi la primele ore ale dimineţii.

Având în vedere scăderea temperaturilor, în acest moment, în cele două centre sociale ale Primariei Capitalei sunt cazate 449 de persoane – 311 în complexul integrat de servicii sociale din Theodor Pallady şi 138 în centrul de la Berceni. În total, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB) dispune de o capacitate de cazare de 1.100 de locuri.

Primăria Capitalei a pus la dispoziţia bucureştenilor numarul de telefon gratuit 0800.800.868 pentru orice sesizări privind RADET, ENEL, ApaNova etc.

De vineri noaptea ninge fără încetare în Capitală, iar stradul de zăpadă a început deja să se depună. Şoferii întâmpină dificultăţi pe străzile secundare, iar veştile nu sunt deloc bune. Ninsorile vor continua şi se vor extinde de mâine în 34 de judeţe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:29 - Dorin Cioabă, regele romilor, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: „Locurile sunt aranjate / Rușine pentru învățământul sibian”
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)