Primarul din Drobeta Turnu Severin, printre clienţii reţelei de proxenetism

Primarul din Drobeta Turnu Severin, printre clienţii reţelei de proxenetism
Foto: mhalert.ro

Primarul din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, apare printre clienții rețelei care racola eleve pe care le exploata sexual, se arată în referatul procurorului care a cerut arestarea omului de afaceri Dănuţ Ovidiu Mârţ.

Din rechizitoriul privind arestarea lui Mârț, considerat liderul rețelei de proxenetism, se arată că adolescentele exploatate erau numite în interceptări „CD-uri” sau „fotbaliști”, relatează Mediafax.

Astfel, potrivit referatului, în data de 13 ianuarie 2014, la ora 22.36, “Mârţ Ovidiu Dănuţ îi oferă lui Bogdan 4 CD-uri (patru fete)”.

Acelaşi document arată că în data de 15 ianuarie 2014 „o persoană, Narcis, i-a solicitat lui Mârţ Ovidiu Dănuţ două fete, una pentru el şi una pentru domnul doctor”.

Câteva zile mai târziu, în data de 21 ianuarie 2014, Dan Ovidiu Mârţ îi transmite lui Mircea, potrivit aceluiaşi referat al procurorilor, „că a completat echipa cu fotbalişti noi, procurorul arătând că este „evident că se referă la noi fete recrutate”.

În referatul procurorilor apar numele unor cunoscuţi avocaţi şi procurori, precum şi numele primarului municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, printre persoanele care plăteau pentru serviciile fetelor racolate de reţeaua de proxenetism.

Adolescentele care întreţineau relaţii sexuale cu aceştia primeau sume de bani cuprinse între 50 şi şi 500 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe