Primarul din Jilava a fost reținut după mai multe ore de audieri, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită (VIDEO)

Primarul din Jilava a fost reținut după mai multe ore de audieri, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită (VIDEO)
Foto: rfi.ro

Adrian Mladin a fost reținut de procurorii DNA. Primarul din Jilava a dat explicaţii într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, informează B1 TV. Procurorii DNA au făcut percheziții la Primăria Jilava dar şi la casa edilului.

Andrei Mladin, primarul din Jilava, a fost reţinut de DNA, după mai multe ore de audieri. Anchetatorii au verificat posibile fapte de corupţie care ar fi fost săvârşite de edilul din Jilava în perioada 2010-2012. Mladin a fost deja condamnat, în primă instanţă la 7 ani de închisoare într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, fals intelectual, spălare de a bani şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni de corupţie.

Percheziţii de amploare din partea DNA au avut loc în acest dosar la primăria din Jilava, dar și în locuința edilului Andrei Mladin. La alegerile din 5 iunie anul acesta, el a fost ales din nou la primărie.

De altfel, Mladin a fost reales în funcţia de edil și în anul 2012, când era arestat în alt dosar de corupţie.

Primarul din Jilava a fost reținut

#DIRECT_ONE_k31dsw#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu