Prinţul Charles, uimit şi deranjat de numărul mare de ziarişti de la Cotroceni şi Victoria

Prinţul Charles, uimit şi deranjat de numărul mare de ziarişti de la Cotroceni şi Victoria

Prinţul Charles a fost întâmpinat la Cotroceni de mulţi jurnalişti cu multe bliţuri, fiind foarte uimit şi totodată deranjat de numărul mare de camere ţintite asupra lui.

Referindu-se la numărul mare de ziarişti, preşedintele Traian Băsescu i-a spus Prinţului că toţi cei veniţi acolo vor să întrebe despre fiul său, Prinţul William.

Întrevederea oficială a avut loc în Salonul Albastru., unde Băsescu a ţinut să-i spună invitatului său că i-a urmărit traseul prin Transilvania, aşa cum a fost relatat în presă.

După vizita la Palatul Cotroceni, Prinţul Charles a mers la Palatul Victoria, unde s-a întâlnit cu premierul Emil Boc.

Prinţul Charles al Marii Britanii s-a arătat uimit de numărul mare de jurnalişti prezenţi, întrebându-l dacă sunt aceeaşi cu cei de la Palatul Cotroceni.

Prinţul Charles se află într-o vizită privată în România, fiind preocupat de conservarea monumentelor istorice şi de agricultura ecologică.

Acum trei ani a cumpărat trei clădiri vechi de peste 100 de ani din Valea Zălanului, un câtun izolat cu doar 150 de locuitori, din judeţul Covasna.

Moştenitorul coroanei britanice s-a implicat în programul de reabilitare a mai multor sate din Transilvania, dintre care unele figurează în patrimoniul UNESCO.

Prinţul Charles, în vizită la palate

Embed: " />
Ultima oră
22:08 - Marcel Ciolacu: Va veni FMI în România la anul pentru că nu vor găsi altă soluție. Categoric vor veni și tăierile
21:57 - Ludovic Orban: În decizia despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii partidului și nicio altă entitate din exteriorul său (VIDEO)
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate