Procurorii au pus sechestru pe bunurile găsite la palatele lui Bercea Mondial

Procurorii au pus sechestru pe bunurile găsite la palatele lui Bercea Mondial
Foto: gandul.info

Toată averea lui Bercea Mondial este în mâna procurorilor care , joi, au făcut percheziţii la toate palatele şi firmele clanului Bercea.

200 de procurori şi poliţişti au căutat arme, teancuri de bani, kilograme de  aur şi case de valori.

Procurorii au ridicat bunurile de valoare, banii şi aurul. Totul va fi inventariat şi evaluat pentru a acoperi datoriile la stat ale firmelor operate de Bercea.

“Există documente care îi incriminează pe învinuiţii în cauză. Documentele false sunt dovezi, banii pe care i-am gasit acolo vor fi disponibilizaţi în vederea recuperării prejudiciului cauzat bugetului de stat, prin comiterea acestor infracţiuni. Armele care sunt ăasite de fiecare dată cu ocazia percheziţiilor, sunt ridicate în vederea stabilirii legalităţii deţinerii lor”, a declarat pentru B1 TV, şeful Poliţiei Române, Liviu Popa.

Acuzat de tentativă de omor, spălare de bani şi evaziune fiscală, Bercea Mondial este în continuare arestat. Magistraţii au respins de mai multe cerea lui de eliberare sub control juridiciar. Bercea a mai fost anchetat şi în anii trecuţi, în peste 120 de dosare de evaziune fiscală, în principal.

Sechestru la palatele lui Bercea