Răzbunarea COCALARILOR: Ce a păţit poliţistul pe motor ŞICANAT în trafic de trei romi pe care i-a luat la bătaie (VIDEO)

Răzbunarea COCALARILOR: Ce a păţit poliţistul pe motor ŞICANAT în trafic de trei romi pe care i-a luat la bătaie (VIDEO)

Pe data 12 august 2017, trei cocalari bazaţi au şicanat în trafic un motociclistîn apropiere de Brașov. Aceștia au încercat să-l lovească cu bâtele, fără să știe că motociclistul era polițist şi luptător de K1…

La mai bine de jumătate de an de la incident, motociclistul care lucrează la mascaţi, a luptat în Kosovo şi în gale K1, a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, după ce avocatul Narcis Sofianu a declarat că mai mulţi poliţişti i-ar fi sugerat acestuia să nu depună plângere împotriva celor trei agresori, întrucât aceștia s-ar putea răzbuna.

M-au lovit cu crosa de golf peste casca de motociclist”, a povestit pentru adevarul.ro motociclistul despre felul în care a început incidentul de la Brașov.

Acesta a adăugat că a depus plângere împotriva agresorilor: “Nu am fost să depun plângerea până nu mi-a fost eliberat certificatul de la Medicină Legală. Cum mi-a fost eliberat acest certificat, a doua zi am şi depus plângerea. Iar acest certificat a fost eliberat mai târziu deoarece am suferit nişte intervenţii chirurgicale din cauza acelui incident. Plângerea a fost depusă în termenul legal al celor 90 de zile”.

În urma incidentului, cei trei romi s-au ales cu plângere penală pentru distrugere şi lovire.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Poliţistul care i-a pus la pământ pe cei trei agresori are o carieră impresionantă. Practicant de arte marţiale şi participant la gale K1, el a făcut parte din trupele de mascaţi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş. Apoi, vreme de opt ani, a lucrat la Curtea Penală Internaţională, instanţă unde sunt judecaţi autori ai infracţiunilor de genocid, crime de război şi crime contra umanităţii, şi a fost gardă de corp pentru mai mulţi magistraţi. Din 2008 până în 2016, poliţistul a fost ofiţer de pază şi protecţie la Tribunalul Internaţional de la Haga, post pe care l-a ocupat prin concurs şi de-a lungul celor opt ani a avut mai multe misiuni în Balcani, inclusiv în Kosovo, pe parcursul cărora a însoţit, ca ofiţer de pază şi protecţie, judecătorii Curţii Penale Internaţionale.

CITEŞTE ŞITrei cocalari bazați au oprit BMW-ul și au vrut să ia la omor un motociclist. GHINION: Era POLIȚIST și ce-a urmat e demn de filme!

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)