Rezultate Admitere Medicină 2020. Cum arată lista provizorie a notelor

Rezultate Admitere Medicină 2020. Cum arată lista provizorie a notelor
Inquam Photos / George Calin

Peste 3.000 de candidați au susținut duminică, 26 iulie, examenul de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în condiţii de siguranţă într-un pavilion special amenajat la Romexo. Listele provizorii cu rezultatele concursului de admitere la medicină 2020 au fost afișate, luni dimineață, pe site-ul universității.

Rezultate admitere Medicină – UMF Carol Davila – 2020

Facultatea de Medicină:

Facultatea de Medicină Dentară:

Facultatea de Farmacie:

Facultatea de Moașe și Asistență Medicală:

Specializarea Asistență Medicală Generală

Specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare

Specializarea Tehnică Dentară

Rezultatele concursului de admitere pentru candidații MAPN, MAI, ANP se vor afișa la sediul Institutului Medico-Militar din str. Institutului Medico-Militar, nr. 3-5, sect. 1, București

Admitere Medicină 2020. Peste 3.300 de candidați au susținut admiterea la UMF Carol Davila, la Romexpo

Pandemia COVID 19 a generat o schimbare radicală în ceea ce privește modul de organizare a examenului din acest an. Organizatorii au fost nevoiți să caute spații imense în care să poată fi respectată distanțarea fizică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Universitatea de Medicină si Farmacie „Carol Davila” din Capitală a scos anul acesta la concurs aproape 1.500 de locuri pentru care s-au înscris 3300 de candidați.

La Romexpo, un spațiu de aproape 34.000 de metri pătrați a fost împărțit în patru pavilioane, spațiu suficient pentru a putea fi asigurată distanțarea între candidați. Pregatirile au inceput in urma cu cateva saptamani.

Pupitrele au fost asezate cu distanta de 2 metri intre ele iar o echipa de epidemiologi s a asigurat ca regulile sunt respectate. Toata lumea a purtat masca. Au fost aproximativ 400 de supraveghetori.

Un număr de 46 de olimpici naţionali şi internaţionali au optat deja pentru medicină, în cazul lor nemaifiind necesară susţinerea examenului.

Și la Universitatile de Medicină din Timișoara si Iasi s-au găsit soluții pentru spații generoase pentru candidați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:58 - Laurențiu Reghecampf și-a triplat salariu. Câți bani va încasa celebrul antrenor, după despărțirea cu Universitatea Craiova
08:29 - Un nou punct de trecere a frontierei cu România, instituit în Republica Moldova
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)