Românii se antrenează cot la cot cu bulgarii pentru a stopa migranții: Apel pentru cooptarea veteranilor de război (VIDEO)

Românii se antrenează cot la cot cu bulgarii pentru a stopa migranții: Apel pentru cooptarea veteranilor de război (VIDEO)

NU islamizării României și Bulgariei. Un grup de luptători le-au pus gând rău refugiaților.

Aceștia atrag atenția că un val de islamici vor lua cu asalt Europa în primăvara anului viitor, iar traseul lor va fi prin țara noastră și a vecinilor de la sud de Dunăre.

Românii se antrenează cot la cot cu bulgarii pentru a stopa migranții: Apel pentru cooptarea veteranilor de război

#DIRECT_ONE_irwo86#

Astfel, un grup de români și bulgari au început antrenamentele prin pădurile patriei. Printre aceștia se numără Cătălin Ioan Berenghi, fost soldat în Legiunea Străină, dar și luptătorul Călin Maricuș.

Totodată, ei fac apel pentru cooptarea veteranilor de război în lupta contra falșilor refugiați.

"Am terminat stagiul de astăzi. Am umblat cam 25-30 de kilometri prin pădure. Suntem un grup de oameni destul de mare, vreo 40 de oameni. Am făcut exerciții și am tehnici de luptă împotriva migranților, pentru că au fost oameni înjunghiați, omorâți de ei și nu s-a spus nimic. Au fost lucruri urâte cu acești sărmani refugiați care au luat cu asalt Europa.

Din grup fac parte oameni din armată. Așteptăm și alții. Ne așteaptă cel mai mare val de migranți, de falși refugiați în primăvară, iar românii trebuie să facă față pentru că autoritățile nu știm ordinele cui le execută și nu suntem 100% siguri că împărtășesc voința românilor", a declarat Berenghi.

Urmăriți B1TV.ro și pe