S-a însurat la 85 de ani: doi pensionari au devenit oficial șoț și soție după 28 de ani de iubire. Ce i-a determinat să facă pasul

S-a însurat la 85 de ani: doi pensionari au devenit oficial șoț și soție după 28 de ani de iubire. Ce i-a determinat să facă pasul
Foto: Facebook/ Elena Lasconi

Un pensionar de 85 de ani din Câmpulung s-a însurat, după 28 de ani, cu aleasa inimii sale. Cei doi au mărturisit că unul dintre motive a fost să aibă același nume pe pietrele funerare când se vor stinge.

Ceremonia oficială a fost condusă de primarul Elena Lasconi, care a făcut și o postare pe Facebook, prin care a împărtășit momentul emoționant trăit alături de cuplu.

Foto: Facebook

 „Îți mulțumesc, draga mea”!

74 de ani doamna, 85 de ani domnul. Elena și Ion se iubesc de 28 de ani. Astăzi au decis să se căsătorească cu acte în regulă.

Vă mărturisesc că a fost una dintre cele mai emoționante oficieri de căsătorie de când sunt primar.

A început la fel ca toate: „Domnule… de bună voie și nesilit de nimeni o iei în căsătorie pe doamna…” Domnul Răspunde: „Da, din tot sufletul!” Când a răspuns doamna, a zis așa: „Da, suntem de 28 de ani împreună, da, dragul meu!” La care domnul spune în timp ce îi sărută mâna: „Îți mulțumesc, draga mea!”.

Am continuat oficierea în lacrimi pentru că ce am simțit astăzi e rar. Se numește iubire pură dintre  un el și o ea, o iubire matură fără interese. O iubire în care vârsta, coxartroza și oboseala sunt detalii nesemnificative, o iubire care are totul chiar și fără alai de nuntași, rochie de mireasă și petrecere cu ștaif.

Foto: Facebook

Certificatul de căsătorie nu îi ajută decât pentru un singur scop, dorința lor comună: când vor pleca la îngeri, pe pietrele lor funerare să fie scris același nume: Boteanu.

Vă mulțumesc pentru încă o lecție de viață și vă doresc să aveți viață lungă pentru a inspira lumea cu dragostea voastră!”, a scris edilul orașului pe pagina de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest