Satu Mare: Un bărbat a murit după ce a fost atacat de câinii Rottweiler pe care îi ingrijea

Satu Mare: Un bărbat a murit după ce a fost atacat de câinii Rottweiler pe care îi ingrijea
Foto: 3.bp.blogspot.com

Un bărbat de 56 de ani, din Satu Mare, a murit  la Spitalul Municipal din Carei, vineri, la câteva ore după ce a fost internat cu plâgi mușcate de câine, cazul este anchetat de Poliția Satu Mare, anunță hotnews.ro.

„În urma activitătilor investigative efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul ingrijea trei câini rasa Rottweiler în curtea unui imobil, unde locuia fără forme legale. În continuarea cercetărilor, polițiștii au aflat că animalele aparțin unui careian de 36 de ani, fiind înregistrați la Poliția Municipiului Carei, conform legislației în vigoare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Potrivit unui comunicat de presă al poliției, autoritățile au fost alertate de către cadrele medicale ale Spitalului Municipal Carei, care au sesizat poliția că au internat un bărbat care prezenta multiple mușcături de câine și care ulterior a decedat. La fața locului a ajuns o echipă formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști. În urma primelor cercetări a rezultat că bărbatul de 56 de ani, din Carei, a ajuns cu ambulanța la spital conștient, dar ulterior a decedat.

Ancheta poliției continuă pentru stabilirea circumstanțelor exacte care au dus la nefericitul eveniment.

Ultima oră