Școala de Ficțiune: Exerciții antrenante de scriere creativă și dezvoltare a imaginației. Cum să scriem povești și chiar romane!

Școala de Ficțiune: Exerciții antrenante de scriere creativă și dezvoltare a imaginației. Cum să scriem povești și chiar romane!
Foto: Pixabay

Cum ar fi dacă s-ar scrie ”Scufița Roșie” din perspectiva lupului? Dar dacă Harap Alb ar avea niște frați precum Harap Roz sau Harap Albastru? Care ar fi fost urmarea basmului? Cine ar fi câștigat lupta cu zmeul? Dar dacă am spune povestea din perspectiva Zmeului?

Acestea sunt doar câteva dintre multele exerciții plăcute și antrenante de scriere creativă care sunt aplicate în cadrul Școlii de ficțiune – un sistem de dezvoltare a imaginației prin scriere creativă și ingenioasă.

Azi ne exprimăm și comunicăm foarte mult prin scris ca urmare a tehnologiei fără de care se pare că nu mai putem trăi. De ce n-am face-o mai creativ, mai funny, mai accesibil?

A spune povești este cea mai interesantă trăsătură umană. Primele lucruri pe care le primim la naștere de la părinți sunt hrana, iubirea și poveștile!

Școala de Ficțiune, o aventură exploratorie

La Școala de Ficțiune vom scrie nu numai povești, ne vom încerca puterile în nuvele, schițe și de ce nu, chiar romane!

De asemenea, vom radiografia succesul marilor autori ai omenirii pentru a învăța de la cei mai buni. De pildă, ce ingrediente minunate a făcut din Harry Potter, după Biblie, cea mai citită carte din lume?

Școala de ficțiune se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 20+. Grupurile se formează pe criteriul vârstei. Cursurile se desfășoară săptămânal pe parcursul a două ore.

Detalii la telefon: 0772 030 670

Urmăriți B1TV.ro și pe