Scorpions a ajuns în România: Trupa se pregătește pentru un spectacol incediar

Scorpions a ajuns în România: Trupa se pregătește pentru un spectacol incediar

Legendara trupă Scorpions a păşit pe pământ românesc cu două zile mai devreme.  Impresionaţi de România, membrii trupei au vrut să petreacă mai mult timp alături de fanii lor, înainte de a oferi un spectacol incendiar pe 9 iunie.

Scorpions a mai concertat în România la Rock’ 93, la festivalul Cerbul de Aur, ediţia 2002, la Sala Polivalentă din Capitală, pe 8 octombrie, pentru promovarea albumului Unbreakable, în Piaţa Mare din Sibiu pe 10 noiembrie 2007 şi pe 23 octombrie 2008, la ZIlele Craiovei.

Spectacolul oferit de trupa germană va fi ultimul susţinut în ţară şi va avea loc la Zone Arena.  Concertul face parte din turneul mondial „Get Your Sting And Blackout World Tour” şi va fi ultimul turneu organizat de trupă.

Biletele pentru Tribuna A au fost deja epuizate, iar la gazon B mai pot fi cumpărate doar 200 de tichete. Fanii pot intra în posesia biletelor fie prin bilete.ro, fie prin myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau ticketpoint.ro.

Formaţia s-a înfiinţat în 1965 şi este formată din Klaus Meine (voce), Rudolf Schenker (chitară), Matthias Jabs (chitara), James Kottak (tobe) şi Pawel Maciwoda (bas).

În deschiderea evenimentului vor cânta Trooper şi Christian Becker&Avenue.

Scorpions este în România

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_7274').select();" id="embed_text_7274" />

Tags: