Scrisoarea de adio a jurnalistului Octavian Butuza: Înainte de a-și pune capăt zilelor, acesta a făcut afirmații grave la adresa unor persoane publice (FOTO, VIDEO)

Scrisoarea de adio a jurnalistului Octavian Butuza: Înainte de a-și pune capăt zilelor, acesta a făcut afirmații grave la adresa unor persoane publice (FOTO, VIDEO)

Un cunoscut jurnalist a ales să se sinucidă la vârsta de 59 de ani.

Octavian Butuza a lăsat o scrisoare de adio lungă, în care face afirmaţii grave la adresa mai multor persoane publice din oraş, printre care primarul arestat, Cătălin Cherecheş, dar şi episcopul de Maramureş Iustin Sigheţeanul.

Jurnalistul a fost găsit în maşină, în parcarea unui supermarket din Baia Mare. În scrisoarea de adio el mai menţionează că ”a luat leacuri”, ceea ce i-a făcut şi pe anchetatori să meargă pe ideea sinuciderii printr-o supradoză de medicamente.

sursa foto: Adevarul

sursa foto: Adevarul

sursa foto: Adevarul

sursa foto: Adevarul

sursa foto: Adevarul

Bărbatul a lăsat chiar și o înregistrare telefonică înainte de a muri, înregistrare în care i se poate simți durerea din voce.

"Sunt eu. Am fost mereu al dumneavoastra, Octavian Butuza. Aceasta e ultima inregistrare vocala. Cand o ascultati, eu sun trecut deja dincolo. Si cer iertare tuturor. Adio!", au fost ultimele cuvinte ale lui Butuza.

Am fost mereu al dumneavoastra, Octavian Butuza. Aceasta e ultima inregistrare vocala

#DIRECT_ONE_ulaia2#

”Trupul său a fost transportat la Morga spitalului pentru efectuarea necropsiei”, a arătat Florina Meşte, purtător de cuvânt a IPJ Maramureş.

Ultima oră
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19