Se vinde vila de protocol a lui Nicolae Ceaușescu din Predeal. Suma este uriașă

Se vinde vila de protocol a lui Nicolae Ceaușescu din Predeal. Suma este uriașă

Vila uriață de protocol din Predeal a lui Nicolae Ceauşescu, cu opt camere a fost scoasă la vânzare. Pe lângă prețul piperat cei care vor să o cumpere trebuie să achite datorii istorice.

Suma uriașă pentru vila de protocol al lui Nicolae Ceaușescu

Vila are o valoare istorică, având în vedere că președinte al României a folosit această vilă de protocol în perioada în care era adjunctul ministrului Forţelor Armate. Locația are opt camere, dar și alte facilitați.

Vila este construită în stil tradițional și a fost construită în 1927. Ea are vedere spre Masivul Postăvarul, o suprafaţă totală desfăşurată de peste 320 de metri pătraţi şi un teren în suprafaţă totală de 1.300 de metri pătraţi.

ila are și o zonă spa de 25 mp care cuprinde un jacuzzi, o saună, o cramă de 9,6 mp, o cameră tehnică și spații de depozitare. Aici există și un foișor spațios de 40 mp. Locuința lui Ceaușescu este vândută cu 1.149.000 euro, potrivit Spynews.

Secretul lui Nicolae Ceaușescu

Cu toate că Nicolae Ceaușescu avea o avere impresionantă, dar și o poveste pe măsură, copilăria lui a fost dificilă. Fostul președinte s-a născut într-o familie săracă din Scornicești, județul Olt, și era neglijat de părinți.

Vila lui Nicolae Ceaușescu

În anul 1937, vila a fost deținută de Comitetul Şcolar al Municipiului Ploieşti. Ulterior, această vilă a fost naţionalizată şi administrată de Ministerul Forţelor Armate.

După 1965, vila de protocol a trecut în administrația Întreprinderii Economice de Odihnă. Nicolae Ceasescu a beneficiat de ea între anii 1950 şi 1958. Aceasta se află la doar 3 minute de pârtia de ski. Pe site-urile unde este scoasă la vânzare, potențialii clienți sunt informați că vila dispune de un dormitor de 10.5 mp, o baie de 7 mp.

Urmăriți B1TV.ro și pe