Sebastian Ghiță: Asesoft păstrează încă 5 ani managementul Realitatea TV

Sebastian Ghiță: Asesoft păstrează încă 5 ani managementul Realitatea TV
Foto: badpolitics.ro

Moderatorii Robert Turcescu și Ion Cristoiu au dezbătut în ediția de luni a emisiunii “Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, noua direcție în care se îndreaptă scandalul de la Realitatea TV. Patronul Asesoft, Sebastian Ghiță, a intervenit în direct prin telefon pentru a clarifica situația contractuală dintre compania sa și Realitatea TV.

Acesta a dezmințit informațiile conform cărora Sorin Ovidiu Vântu ar fi reziliat contractul de management al Realitatea TV cu firma Asesoft, spunând că acest contract încheiat între cele două firme este valid fiindcă a fost acceptat de adunarea generală a acționarilor. Ghiță a mai spus că Asesoft va mai păstra managementul Realitatea TV încă 5 ani.


Sebastian Ghiță, despre managementul Realitatea TV

Întrebat de Robert Turcescu despre comunicatul dur dat presei pe 3 aprilie de către Asesoft, în care se menționa că Sorin Ovidiu Vântu este implicat în activități de crimă organizată și șantaj, Ghiță a lăsat să se înțeleagă că a fost amenințat cu moartea de omul de afaceri.

Vezi AICI ce declară Sorin Ovidiu Vîntu despre acest scandal


Amenințări cu moartea în scandalul Realitatea TV

Sebastian Ghiță a declarat că regretă scandalul creat în jurul contractului cu Realitatea TV. „Nu am știut că va stârni atâtea pasiuni”, a spus acesta.

„Asesoft a restructurat foarte multe firme, acționarii acestei companii ar trebui să fie foarte mulțumiți de ce am făcut. Am oprit mai multe hemoragii de acolo”, susține patronul Asesoft, Sebastian Ghiță.

 
Contractul cu Realitatea TV stârnește pasiuni, Sebastian Ghiță