Sebastian Ghiță: Asesoft păstrează încă 5 ani managementul Realitatea TV

Sebastian Ghiță: Asesoft păstrează încă 5 ani managementul Realitatea TV
Foto: badpolitics.ro

Moderatorii Robert Turcescu și Ion Cristoiu au dezbătut în ediția de luni a emisiunii “Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, noua direcție în care se îndreaptă scandalul de la Realitatea TV. Patronul Asesoft, Sebastian Ghiță, a intervenit în direct prin telefon pentru a clarifica situația contractuală dintre compania sa și Realitatea TV.

Acesta a dezmințit informațiile conform cărora Sorin Ovidiu Vântu ar fi reziliat contractul de management al Realitatea TV cu firma Asesoft, spunând că acest contract încheiat între cele două firme este valid fiindcă a fost acceptat de adunarea generală a acționarilor. Ghiță a mai spus că Asesoft va mai păstra managementul Realitatea TV încă 5 ani.


Sebastian Ghiță, despre managementul Realitatea TV

Întrebat de Robert Turcescu despre comunicatul dur dat presei pe 3 aprilie de către Asesoft, în care se menționa că Sorin Ovidiu Vântu este implicat în activități de crimă organizată și șantaj, Ghiță a lăsat să se înțeleagă că a fost amenințat cu moartea de omul de afaceri.

Vezi AICI ce declară Sorin Ovidiu Vîntu despre acest scandal


Amenințări cu moartea în scandalul Realitatea TV

Sebastian Ghiță a declarat că regretă scandalul creat în jurul contractului cu Realitatea TV. „Nu am știut că va stârni atâtea pasiuni”, a spus acesta.

„Asesoft a restructurat foarte multe firme, acționarii acestei companii ar trebui să fie foarte mulțumiți de ce am făcut. Am oprit mai multe hemoragii de acolo”, susține patronul Asesoft, Sebastian Ghiță.

 
Contractul cu Realitatea TV stârnește pasiuni, Sebastian Ghiță

Ultima oră
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan
20:49 - Cseke Attila: Ministerul Sănătății a finalizat o achiziție publică pentru 10.600 de flacoane de Tocilizumab / Medicamentul este folosit pentru tratarea formelor grave de COVID-19
20:44 - Dacian Cioloș: Cîțu nu mai are cum să conducă un guvern în care să fie și USR – PLUS
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)