Sebastian Ghiță: Asesoft salută participarea lui Schwartzenberg în acționariatul Realitatea

Sebastian Ghiță: Asesoft salută participarea lui Schwartzenberg în acționariatul Realitatea
Foto: dc-news.ro

Sebastian Ghiță a declarat, luni, pentru Mediafax, că Asesoft salută cooptarea lui Elan Schwartzenberg în acționariatul Realitatea Media și asteaptă formalizarea acestei tranzacții.

„Asesoft salută cooptarea în acţionariatul Realitatea Media sau în acţionariatul Bluelink Comunicazione a domnului Elan Swartzenberg şi aşteaptă îndeplinirea tuturor formalităţilor legate de transparentizarea acestei tranzacţii, numirea noului consiliu de administraţie şi stabilirea parametrilor viitori de colaborare”, spune Sebastian Ghiță.

Contractul de management semnat de Realitatea Media cu firma lui Ghiță, Asesoft, nu prevede schimbări în cauzul unei schimbări a acționariatului primei.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat, luni, într-o conferință de presă, că a cumpărat 90% dintre acțiunile trustului Realitatea, de la Sorin Ovidiu Vîntu.

Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină