Sebastian Ghiță, despre situația de la Realitatea TV: “Sunt speriat de ceea ce se întâmplă”

Sebastian Ghiță, despre situația de la Realitatea TV: “Sunt speriat de ceea ce se întâmplă”

Bătălie la baionetă pentru preluarea televiziunii Realitatea TV. După ce duminica trecută lupta s-a dus între firmele de pază, a venit rândul avocaților și ședințelor dintre acționeri să tranșeze situația.

Joi, printr-un comunicat oficial, CA al Realitatea Media a anunțat convocarea unei ședințe pentru data de 5 aprilie, având drept scop denunțarea contractului semnat cu Asesoft și noul manager, Sebastian Ghiță. Practic, prin această măsură Sorin Ovidiu Vîntu încearcă să recâștige controlul editorial asupra Realitatea TV.

Citeşte AICI comunicatul Consiliului de Administraţie al Realitatea Media

În replică, Sebastian Ghiță a declarat pentru Mediafax că se simte speriat și rușinat de această situație. “Mi-este ruşine de ceea ce se întâmplă acum la Realitatea TV. Eu am crezut că investesc într-o afacere şi că va fi un succes. Situaţia este dificilă şi sper că se va rezolva amiabil sau apelând la instituţiile statului şi la justiţie. Sunt destul de speriat de ceea ce se întâmplă. Vreau să fac tot ce pot să fie un succes şi nu un eşec. Sper să nu fiu încurcat şi blocat”, a spus Ghiţă.

Tot joi, la Realitatea TV a fost anunțată schimbarea din funcție a directorului editorial Cătălin Popa și a redactorului-șef al Știrilor, Mădălina Dulamă.

Ultima oră
16:15 - Raed Arafat, despre controlul persoanelor nevaccinate în restaurante sau cluburi: E responsabilitatea organizatorilor, în primul rând
16:14 - Florin Cîțu, despre propunerea HoReCa: Sunt de acord cu a avea o transparentizare a bacșișului, dar cu impozitarea am rezerve de fiecare dată. Când introducem taxe, efectele sunt directe și indirecte (VIDEO)
16:12 - Florin Cîțu: Avem un an record de investiții / Unele proiecte au execuție zero și e inadmisibil. Le-am spus miniștrilor să revadă ce s-a întâmplat (VIDEO)
15:49 - Florin Cîțu, despre țintele de vaccinare ratate: Tot ce a ținut de Guvern am făcut. Aș vrea să văd mai mult din partea societății civile și a sectorului privat, mai multă responsabilitate, că de criticat e ușor să criticăm (VIDEO)
15:47 - Premierul Florin Cîțu se gândește la noi stimulente pentru persoanele care vor să se vaccineze anti-COVID-19
15:31 - Premierul Florin Cîțu a aprobat noile relaxări, care vor intra în vigoare de la 1 august
15:26 - Florin Cîțu: Am semnat decizia de înființare a Comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării proiectului „România Educată” / Cine participă la discuții (VIDEO)
15:23 - Cum va poate ajuta fima de servicii funerare sector 5 cu transportul la cimitir?
15:09 - Ana Birchall o acuză pe Clotilde Armand: Susține că a câștigat un proces, dar de fapt l-a pierdut și chiar documentul citat de ea demonstrează acest lucru
15:06 - Guvernul, un nou proiect pentru recensământul urșilor din România. Ghinea: Numărătoarea populației de urs se va face prin metode digitale